Emilian Crețu, în lacrimi: ,,Eu, în viața mea, n-am bătut pe nimeni și nu voi face asta niciodată”

Youth Klinic este o rețea națională de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, unite sub un singur scop; de a oferi suport specializat, de a preveni anumite situații problematice și de a găsi soluții concrete pentru problemele de sănătate cu care se confruntă adolescenții și tinerii din Republica Moldova.

separator

Ușile centrelor YK sunt deschise pentru fiecare tânăr, indiferent de mediul din care vine, problemele pe care le are, stările pe care le trăiește, indiferent de apartenența etnică, limba pe care o vorbește, etc.

Cunoscutul actor și vlogger, Emilian Crețu, s-a alăturat campaniei #COOLtivămSănătatea. El vorbește despre violența pe care a văzut-o în familia sa, dar și în localitatea de baștină. Actorul recunoaște că tatăl său îl bătea atât pe el, cât și pe frate, pe sora și pe mama…

Dacă te confrunți cu diferite riscuri și provocări legate de violență, vino la cel mai apropiat Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din rețeaua Youth Klinic Moldova!

#COOLtivămSănătatea – o campanie susținută de Swiss Cooperation in Moldova în parteneriat cu UNICEF Moldova, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și Centrul Neovita.

Alertă. Au fost trase focuri de armă la o florărie din sectorul Buiucani
Articolul anterior
Detalii noi despre copilul de 12 ani, internat cu meningită meningococică
Articolul următor
Alte articole interesante