Emilian Crețu ne arată casa visurilor copilăriei sale, renovată și cu cei dragi fericiți alături!

Emilian Crețu și-a îndeplinit un vis. După mulți ani, actorul se poate lăuda cu una dintre realizările sale: își dorea demult să renoveze casa părintească de la Negureni, să o transforme într-un cuibușor pe care îl visa adesea în copilărie și la care, acum, adult fiind, să poată reveni mereu cu drag.

separator
Anterior, Emilian a povestit că a avut o copilărie marcată de lipsuri și greutăți, sticla stricată la geam era prinsă cu o peliculă, iar găurile din prispa casei, înainte de hram, le acoperea cu bandă adezivă și le vopsea. După un efort susținut, în această vară, actorul a transformat total locuința și ograda de la Negureni. A început de la fântâna de la drum, care acum este de nerecunoscut.

Împreună cu mama, surorile și nepoțica sa, au depănat amintiri și poze, ca pe vremuri. Cei trei frați au mai pregătit împreună tortul copilăriei lor, colorat cu suc de sveclă, în loc de verde de briliant cum obișnuiau când erau mici.

„Nu am vrut o casă nouă. Am casa mea. Acești pereți păstrează acele amintiri frumoase. Acele zgomote. Chiar din păcate și acele certuri. Cred în tot ce înseamnă sentiment, ce înseamnă familie. Sunt fetele din viața mea pe care le iubesc pe una mai mult decât pe cealaltă”, spune Emilian Cretu.

Puteți urmări mai multe în videoul de mai jos:

alte Articole interesante