Emmanuel Macron, interviu fără filtru! Președintele Franței, mărturisiri despre dragoste și relația cu soția sa Brigitte

Un interviu altfel acordat de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care a răspuns cu calm, deschidere și umor întrebărilor venite de la jurnaliştii cu tulburări din spectrul autist din programul France 2 – „Les Rencontres du Papotin.” Dragostea, prieteniile, familia, Ucraina, politica au fost câteva dintre temele abordate și din care au curs, una după alta,  întrebările pentru președinte. Președintele Macron a făcut mărturisiri neașteptate despre relația cu soția sa Brigitte, dar și despre modul în care au reacționat părinții săi atunci când au aflat cine este aleasa fiului lor.

„Ai mulţi bani?”- „Am avut mai mulţi înainte de a fi la Elysée!”. „Ai multi prieteni?” -„Nu este cea mai bună meserie să ai mulţi prieteni”, sunt câteva dintre întrebările cu care a debutat interviul, potrivit Le Figaro citat de gandul.ro.

„Ce părere ai despre Putin şi a început războiul din cauza unei ţări care l-a provocat?” Răspunsul lui Emmanuel Macron: „Mai întâi, când îl întâlneşti aşa, nu este aşa neplăcut, acesta este paradoxul… Apoi, cred că nu există nimic care să justifice începerea războiului […]”

Dragostea și începuturile relației cu soția sa Brigitte s-au numărat printre temele acestui interviu

Atunci când unul dintre jurnalişti a întrebat „de ce nu este posibil ca un pacient să se îndrăgostească de un supraveghetor?”, răspunsul președintelui nu a întârziat să apară:

„Cred că principiul iubirii este că orice este posibil. Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă…”

În mijlocul acestei discuții, un tânăr a întins o hârtie scrisă de mână, citită apoi de Emmanuel Macron: „El este Preşedintele, trebuie să dea exemplu şi să nu se căsătorească cu profesorul său.” Întrebarea i-a adus președintelui un zâmbet larg pe buze, acesta mărturisind:

„Când eşti îndrăgostit, nu alegi… Şi apoi, ea a fost profesoara mea de teatru, aşa că nu contează la fel.”

„A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea”

Unul dintre reporteri l-a întrebat pe şeful statului cum au reacţionat părinţii săi când au aflat de relaţia lui cu Brigitte. Și aici răspunsul lui Macron a fost unul deschis și fără ocolișuri.

„Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea.”

Interviul a fost presărat și cu surprize, multe cântece și momente amuzante, precum acela în care unul dintre jurnaliști a oferit o imitație genială a lui Nicolas Sarkozy. Emoția, atât a intervievatului, cât și a celor care au adresat întrebări președintelui, a plutit în aer, făcând ca atmosfera să fie una specială.

Un reporter l-a întrebat pe preşedinte dacă îi este dor de Manette, referindu-se la bunica şefului statului, de care acesta era foarte apropiat. Răspunsul lui Macron, vizibil emoționant: „Da, mi-e dor de ea pentru că a avut foarte multă grijă de mine când eram mic şi adolescent.”

Concurenta Rusiei la ,,Miss Univers” refuză să se întoarcă în țara natală după finalizarea concursului. Tânăra a decis să rămână în SUA și se ascunde

Rusoaica Anna Linnikova, concurenta Rusiei la „Miss Univers”, se ascunde în SUA după finalizarea concursului. Modelul refuză să se întoarcă în Rusia și nici nu vrea să spună unde se află exact în acest moment.

Неужели я не могу»: «мисс Россия» Анна Линникова заявила о жизни в США -  Экспресс газета

Anna Linnikova nu a intrat în top 16 și a refuzat să se întoarcă acasă după concurs. Rusoaica se ascunde în Statele Unite și se teme de amenințările care îi sunt trimise.

Linnikova, care a încercat să se împrietenească cu reprezentanta Ucrainei, Victoria Apanasenko, călătorește acum.

,,Acum călătoresc prin America și din motive de siguranță, încă o dată, nu-mi dezvălui coordonatele exacte”, a declarat rusoaica într-un interviu acordat presei ruse.

Tânăra continuă să viseze la o carieră de model.

Модель Анна Линникова рассказала о травле после конкурса "Мисс Вселенная"

Concursul din acest an a fost câștigat de reprezentanta SUA, R’Bonnie Gabrielle.

Un muncitor francez a câștigat 17 milioane de euro la loto, după o greșeală care i-a schimbat total destinul

A vrut să joace la loto pe vineri, 13, dar din greșeală a bifat căsuța pentru sâmbătă. Nu a bănuit nicio clipă că dintr-o eroare avea să i se schimbe viața total.

Un muncitor din Franța a câștigat 17 milioane de euro, crezând că joacă pentru tragerea de vineri, 13 ianuarie, doar că a bifat data de sâmbătă. Iar combinația de numere s-a dovedit a fi cea potrivită, potrivit unui comunicat de presă al FDJ publicat joi.

I s-a prezis un câștig mare în urmă cu 20 de ani

Când și-a verificat biletul, omul era convins că a jucat cu o zi înainte și deci a pierdut. Doar că exact înainte de a merge dezamăgit la culcare a primit o notificare de la FDJ care îi dădea fericita veste. „În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului meu”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul.

Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și au început să facă planuri pentru noua lor viață până în zori. „Este începutul unui nou început”, a mai spus el.

Milionarul își propune acum să-și părăsească slujba de muncitor pentru a-și înființa propria afacere, a cumpăra o casă în nordul Franței, a călători mai mult cu familia, dar mai ales… pentru a consuma produse de mai bună calitate. „În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a spus el.

Cu banii în sfârșit în buzunar, bărbatul se poate apuca să cumpere cadoul promis soției sale. „Când am întrebat-o ce o va face cea mai fericită, nu a ezitat nicio secundă: un grătar electric”, a spus norocosul milionar.

Jucătorul norocos a mai povestit că un prieten al familiei i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie. Se întâmpla în urmă cu aproximativ douăzeci de ani. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, amuzat.

sursa

Rusia nu mai emite cetățenilor pașapoarte biometrice, pentru călătorii în străinătate. ,,Sunt prea multe cereri”

Federația Rusă a încetat temporar să accepte cereri pentru pașapoarte străine biometrice. Anunțul a fost făcut joi, de către portalul oficial al serviciilor guvernamentale din Rusia, Gosuslugi. Suspendarea s-ar datora unui număr mare de cereri. 

„Din 2 februarie, acceptarea cererilor de eliberare a pașapoartelor internaționale de tip nou cu suport electronic de stocare a fost temporar suspendată. Dacă deja ați solicitat un nou pașaport prin portalul serviciilor de stat, așteptați răspunsul departamentului și acționați conform instrucțiunilor primite”, se arată în mesajul instituției.

Persoanele care au solicitat un nou pașaport prin intermediul altor servicii decât Gosuslugi sunt îndemnați să contacteze departamentul de migrație de la locul unde a fost depusă cererea.

Goznak, compania care produce pașapoarte rusești, a anunțat că suspendarea se datorează unui „volum crescut de cereri de pașapoarte internaționale”, care a provocat o creștere semnificativă a cererii de microcipuri necesare producerii pașapoartelor biometrice.

Compania a mai menționat că speră că rata obișnuită de producție și personalizare a pașapoartelor va fi restabilită în termen de o lună.

La începutul săptămânii, Ministerul rus de Interne a raportat că a eliberat în 2022 un număr record de pașapoarte.

O femeie şi-a recuperat poşeta pierdută în urmă cu 40 de ani. Ce a mai găsit în interior
Articolul anterior
O femeie este devastată! Cum a rămas fără 37.000 de dolari, economiile de-o viaţă, după un simplu apel telefonic
Articolul următor