Emoții mari pentru bloggerița Daniela Cheltuitor! Tânăra a fost cerută în căsătorie într-un decor de vis. Vezi cum a surprins-o iubitul!

Bloggerița Daniela Cheltuitor a fost cerută în căsătorie, după șapte ani de relație. Tânăra a avut parte de emoții alese, după ce iubitul ei a surprins-o în timpul unui apus de soare, la terasa unui restaurant în aer liber. Daniela a răspuns ,,DA” fiind înconjurată de flori, petale și lumânări aprinse.

Daniela a mărturisit, pe pagina sa de Instagram, că se aștepta la o ieșire frumoasă cu iubitul său în oraș, momentul însă s-a dovedit a fi unul cu adevărat special, iar atunci când a văzut inelul, emoțiile au copleșit-o. ,,Plângeam, nu puteam să-mi iau aer”, a dezvăluit tânăra.

,,DA pentru toată viața ❤️”, este mesajul care însoțește pozele pe care bloggerița le-a împărtășit cu prietenii săi virtuali.

Amintim că Daniela Cheltuitor este bloggerița care a fost implicată într-un scandal pe Instagram, după ce mai mulți bloggeri de la noi au raportat că li s-au pretins sume de bani și ar fi fost amenințați cu ștergerea postărilor cu concursuri.

În Moldova sunt confirmate încă 1.289 cazuri noi de infectare cu Covid-19
Articolul anterior
La Chișinău au ajuns 32.760 doze de vaccin Pfizer/BioNTech
Articolul următor
Alte articole interesante