Emoții și lacrimi de bucurie! Cadourile colectate în cadrul campaniei inițiate de Viggo, au ajuns la bătrâneii din Micleușeni

În prag de Sărbători, compania Viggo a lansat campania ,,Ajută un bătrân să zâmbească”, iar inițiativa a avut un impact remarcabil. Mai mulți oameni cu suflet nobil s-au alăturat campaniei pentru a-i ajuta pe bătrâneii singuratici, adăpostiți la Centrul de Plasament pentru Persoanele vârstnice și adulte din comuna Micleușeni, raionul Strășeni.

separator

Sâmbătă, pe 22 decembrie, într-o atmosferă inspirată din pieţele de târguri vieneze de Crăciun, cei de la Viggo au reuşit să adune multă lume care nu a rămas indiferentă la apelul campaniei caritabile.

Datorită receptivităţii şi generozităţii invitaţilor, s-au adunat atât de multe cadouri, produse alimentare, haine, produse de igienă şi multe alte lucruri folositoare. Organizatorii sunt de părere că bunurile vor acoperi necesitățile Centrului de Plasament nu doar de sărbători, dar şi pentru un an întreg.A doua zi, după eveniment, organizatorii au mers la Micleuşeni pentru a livra cadourile colectate în cadrul campaniei, dar și o doză bună de dispoziţie de sărbătoare, urări, caldură şi dragoste.

Atâtea emoții și lacrimi de fericire pe chipul bătrâneilor! Organizatorii campaniei și invitații lor i-au făcut pe aceștia să zâmbească cu adevărat. Vezi mai multe imagini care te vor face să te gândești mereu și la cei mai triști și singuri!  

Atenție, chișinăuieni! Mai multe rute de autobuze își schimbă itinerarul, de la 1 ianuarie
Articolul anterior
Accident în capitală: o mașină s-a răsturnat pe viaduct
Articolul următor
Alte articole interesante