Emoționant! Vali Boghean, alături de frații, nepotul și fiul său, în videoclipul pentru piesa ,,Tata”

Vali Boghean își surprinde publicul drag cu un videoclip emoționant la piesa ,,Tata”. Cuvinte și gânduri de dor, care ne amintesc de scumpii părinți, fie că îi avem alături sau au plecat, pentru a ne veghea de Sus. Ce n-am da să mai trăim încă o dată momentele unice alături de cei dragi!

separator

,,O iubire care nu depinde de nimic, decât de faptul că suntem și vom rămâne mereu fii, tații, bunicii cuiva… Totul fiind un lanț din generații de amintiri, sfaturi și de formare ca personalitate”, ne spune Vali Boghean.

,,Acum nu am cui spune: ,,tată, mama …” Suntem îndatorați părinților pentru viața și pentru moștenirea necondiționată. „Tata” e mai mult decât o piesă și videoclip, e un conglomerat de nostalgie, recunoștință, credință, durere, fericire, pierdere, închinăciune, strigăt, șoaptă, resemnare și luptă, respect, iar cel mai important e neputiința de a mai întoarce sau de a pune pe pauză semnele timpului trecător …

,,Piesa nouă „Tata” este un tribut emoțional, o recunoștință pentru lumină și viitor manifestată prin muzica, semnată de mine și aranjamentul de Vali Boghean Band, prin versurile scrise de Ronin Terente și Isac Ioana, printr-un videoclip realizat de George Secrieru și Adrian Gușan cu regia vizionară a lui Ronin.

În videoclip au fost implicați, în calitate de actori, fratele artistului Vasile Boghean, sora acestora Lidia Boghean, nepotul Ștefan Boghean și Teodor, fiul lui Vali Voghean!

,,Am stors emoții adevărate în timpul scrierii muzicii, textului și videoclipului și-am creat o echipă care a empatizat cu istoria mea sau chiar a trăit-o, doar că în altă formă… astfel îi mulțumesc familiei care e alături de mine nu doar în traseul artistic, band-ului, care mi-a devenit ca o familie, mulțumesc echipei de creație și textierilor: Isac Ioana și Ronin Terente, de asemenea un mare mulțumesc pentru redarea vizuală cinematografică: George Secrieru și Adrian Gușan cu scenariu/ regie conceput de Ronin Terente, mulțumesc impresarului meu Alexei Baraboi pentru încredere, lui Andrei Lifenco pentru mix/ mastering și mulțumiri speciale lui Mark Oselski”.

Ouă fabricate ,,în viitor” într-un supermarket din Capitală
Articolul anterior
O mamă și-a găsit copilul însângerat la grădiniță. Micuții ar fi fost lăsați fără supraveghere
Articolul următor
Alte articole interesante