,,Era atât de simplu și ușor”. Carla’s Dreams lansează ultima piesă din acest an, alături de un grup de copii

Carla’s Dreams le aduce fanilor un cadou muzical în ultimele zile ale anului care pleacă. ,,Era atât de simplu și ușor” este mesajul piesei ce pare a fi inspirat din realitatea anului care ne-a marcat pe fiecare în parte.

În videoclip, membrii trupei se află pe scenă, într-un studio de televiziune, luminat puternic. Fiecare membru Carla’s Dreams are propriul pătrățel de scenă, păstrându-se astfel distanțarea socială. În fundal este prezent un grup de copii îmbrăcați în hanorace albe, o metaforă a purității trecute și viitoare, potrivit infomusic.ro.

Carla’s Dreams a câștigat trofeul la categoria „The Artist” din cadrul galei The Artist Awards 2020.

Piesa a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac, text Carla’s Dreams, iar videoclipul a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alexandru Mureșan – DoP).

„Simplu și ușor” a fost interpretată live în premieră în cadrul show-ului The Artist Awards, unde Carla’s Dreams a primit două premii: The Artist Of The Year și Best Collaboration cu Irina Rimes pentru „3 inimi”.

Mai mulți copii din instituţiile de tip internat din țară au primit cadouri în cadrul acțiunii de caritate ,,Caravana de Crăciun”
Articolul anterior
Copil de 3 ani, găsit abandonat într-un cimitir împreună cu câinele său
Articolul următor
Alte articole interesante