Eurovisionul groazei! Cele mai controversate apariţii de la Tel Aviv au ajuns în finală

Concursul muzical Eurovision 2019 nu s-a petrecut, nici în acest an, fără imagini și lookuri ,,exotice”. Pentru a face senzație, artiștii s-au înarmat cu măşti sado-maso sau peruci. Și, au ajuns în finală.

separator

Islandezii de la trupa Hatari au trecut de prima semifinală, iar androginul marocano-francez Bilal Hassani intră direct în marea finală.

Trupa Hatari din Islanda a iscat o controversă în rândul publicului Eurovision 2019. Islanda a realizat un show în care a adus pe scenă reprezentarea unei grupări fetish şi sado-masochism, în termeni prescurtaţi se numeşte BDSM (n.r.-termen ce denotă o gamă largă de practici sexuale, incluzând jocuri de rol, dominanţă/subordonare, constrângere, sadomasochism şi alte dinamici interpersonale), scrie click.ro.

Hatari este o trupă punk rock din Reykjavik, iar anul acesta a şocat Europa cu piesa „Hatrið mun sigra” („Ura va supravieţui”), piesă care s-a calificat în finală. În cadrul unui interviu la radio, membrii trupei au declarat însă că piesa lor este una de pace şi unitate.

Franţa,însă, este reprezentată la Eurovision 2019 de androginul Bilal Hassani, de 19 ani, alintat Billy.
Bilal are aproape 100 de milioane de vizualizări în 3 ani. E compozitor, cântăreţ şi în doar trei ani a adunat un milion de abonaţi şi 98 de milioane de vizualizări la jurnalul video pe care îl realizează pe YouTube.

Papa Francisc încurajează educația sexuală în școli
Articolul anterior
Prima reacție a Laviniei Pîrva după ce a devenit mamă. Cum arată artista după ce a născut
Articolul următor
Alte articole interesante