Eveniment-premieră! Meritele celor care nasc adevărate valori vor fi apreciate în cadrul primei Gale de Excelență în Educația din Republica Moldova

PRIAevents, sub egida ASEM, are plăcerea să organizeze prima și unica Gală de Excelență în Educația din Republica Moldova – Pria Excellence in Education Awards Moldova, în 9 septembrie 2022, la ASEM, în sala Fintech Hub, de la ora 09:30, o adevărată gală a valorilor în educația Moldovei! FinComBank este partener principal al acestui eveniment.

Pria Education Awards Moldova identifică și celebrează persoanele, sau instituțiile, proiectele, asociatiile care au excelat în sistemul de învățământ din Republica Moldova.

Astfel, aceste premii recunosc faptul că succesul se rezumă la efortul și implicarea personală a fiecăruia, elevi si studenți, comunitate și mediu de business.   

Acest eveniment va promova, recunoaște și celebra munca excepțională întreprinsă de sectorul educației moldovene.  

Pria Education Awards Moldova este un eveniment pentru a sărbători și a recompensa cei mai remarcabili contribuitori ai sectorului educațional. Au fost create pentru a promova excelența în educația moldoveană. Aceste premii recunosc valoarea și importanța educației și învățării ca fundație pentru o bună calitate a vieții și pentru succesul viitor al națiunii. 

Importanța fundamentală a obținerii unei educații bune este primordială,  deschide ușile către oportunități de angajare și dezvoltare pentru indivizi și transformă vieți și comunități.

Dacă doriți să fiți parteneri sau să aveți un stand în cadrul evenimentului, sau  nominalizati  o instituție, o presoana, vă rugăm să ne scrieți la raluca.voivozeanu@priaevents.ro.

Educația joacă un rol vital în sprijinirea și creșterea comunității locale, dar și creșterea lcurilor de muncă sau crearea start-up-urilor. Aceste premii sunt o modalitate excelentă de a recunoaște această contribuție. Importanța unei bune educații este ceea ce transformă viețile și comunitățile locale. Premiile pentru educație identifică și celebrează instituțiile, oamenii și organizațiile care merg dincolo de promovarea excelenței în sistemul nostru educațional. 

Educația financiară, educația din zona de IT, economie, health, agriculture și nu numai sunt în focus.

Lucrăm permanent cu asociații, reprezentanți ai mediului academic, parteneri – companii care sunt preocupate și investesc în educație, reprezentanți guvernamentali, asociații de părinți, pentru a identifica proiecte care sunt extraordinare în educație, să felicităm cadrele didactice și studenții sau elevii acestora.

Câștigătorii Pria Education Awards Moldova devin ambasadori ai educației moldovene. Prin punerea în lumină a acestor povești de succes, promovăm meritele unei educații de excelență moldovene atât pe scena națională, cât și internațională.

Încurajăm pe ceilalți să aibă rezultate foarte bune și îi inspirăm cu poveștile de succes ale câștigătorilor.   

Acest proiect unic în Republica Moldova care celebreaza educația face parte din seria evenimentelor unice si organizate în premieă de PRIAevents și partenerii săi în Republica Moldova.

Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în România și în Republica Moldova!

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai apreciați dascăli, elevi, dar si reprezentanți ai universităților, liceelor, școlilor și altor forme de învățământ!

Pentru participarea în sală vă rugăm completați formularul aici: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-excelence-in-education-gala-republica-moldova-9-septembrie-2022/

Comandantul mercenarilor ruși Wagner a fost ucis în Ucraina. El a mai luptat în Cecenia, Siria, Libia și Georgia

Comandantul mercenarilor Wagner, Alexei Nagin (indicativul „Terek”), a fost ucis în Ucraina. El a fost eliminat lângă Bahmut la 20 septembrie, anunță numeroase surse ucrainene.

El era un apropiat al lui Evgheni Prigojin, afaceristul care a înființat gruparea Wagner. Nagin a fost decorat post-mortem cu titlul de Erou al Federației Ruse.

Moartea mercenarului Alexei Nagin în Ucraina a fost confirmată de presă din Rusia.  Evgheni Prigojin a participat de altfel la înmormântarea să.

Un om de afaceri apropiat de Kremlin, Evgheni Prigojin, a admis luni că a fondat, în 2014, grupul paramilitar Wagner pentru a lupta în Ucraina și a recunoscut prezența lui în special în Africa, Orientul Mijlociu și America Latină, transmite agenția France Presse, citată de Agerpres.

Într-o postare pe rețelele sociale ale companiei sale Concord, Prigojin a spus că a fondat grupul paramilitar în scopul trimiterii de combatanți competenți în regiunea ucraineană Donbas, în 2014.

”La acel moment, 1 mai 2014, a luat naștere un grup de patrioți care și-a luat numele Grupul tactic al batalionului Wagner”, a explicat omul de afaceri într-un comunicat.

Grupul Wagner este suspectat de mai mulți ani că pune în practică planurile Kremlinului în diferite teatre de operațiuni, ceea ce Moscova a dezmințit constant.

Evgheni Prigojin este acuzat de numeroase puteri occidentale și de media ruse de finanțarea grupului Wagner, ai cărui combatanți au fost văzuți mai ales în Siria, Libia, Ucraina și Republica Centrafricană.

Kremlinul a respins întotdeauna că are legături cu grupări paramilitare.

sursa

Forţele ucrainene recuceresc oraşul Kupiansk şi alungă trupele ruse de pe malul estic al râului Oskil

Forţele ucrainene au cucerit întreg teritoriul oraşului Kupiansk şi au alungat trupele ruse din poziţiile de pe malul estic al râului Oskil, care desparte oraşul din nord-estul Ucrainei.

soldati ucraina

Cea mai mare parte a oraşului Kupiansk, un nod feroviar strategic, a fost recucerită la începutul acestei luni, ca parte a unei contraofensive uimitoare a trupelor ucrainene în nord-estul ţării, conform presei străine.

Unele trupe ruse au rezistat pe malul estic al râului Oskil, peste un pod rutier distrus.

Civilii au fugit pe teritoriul ucrainean în timp ce bombardamentele continuau zi şi noapte.

Încă un oligarh rus a fost găsit mort. E sinucidere, conform anchetei

Șirul morților suspecte în rândul oligarhilor ruși continuă. Managerul Relațiilor Publice al Căilor Ferate Ruse și-a pierdut viața într-un mod suspect.

Oligarhul, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit împușcat în locuința sa din Moscova. Anchetatorii au spus despre moartea sa că este o sinucidere, însă nu au dezvăluit mai multe detalii despre acest caz.

Decesul managerul de PR al Căilor Ferate Ruse face parte dintr-un șir de morți suspecte care a fost declanșat la începutul ofensivei ruse în Ucraina.

Din februarie și până acum zeci de oligarhi ruși au murit, iar decesele tuturor au fost declarate sinucideri. 

sursa

Veste bună pentru locuitorii din suburbiile Capitalei! Primăria a achiziționat 84 de autobuze pentru aceste localități
Articolul anterior
Regizor acuzat că a exploatat minori români în timpul turnării unui film
Articolul următor