Evenimentul care a întrunit mai multe femei de afaceri

În data de 13 martie 2013, Junior Chamber International (JCI) Chișinău a organizat un eveniment exclusiv dedicat femeilor. S-au adunat doamne şi domnişoare din diverse domenii: management, marketing, vânzări, producţie, servicii.

În cadrul unei sesiuni de networking valoros, doamnele au avut ocazia timp de 5 minute să-şi prezinte și promoveze afacerea sau domeniul de activitate, au învăţat cum sa fie identificaţi potențiali clienți, furnizori şi parteneri şi, cel mai important, au făcut schimb de cărţi de vizită, au avut acces la noi la informaţii de business şi contacte cu scopul de a stabili viitoare colaborări.

2 3 4

În cadrul acestui eveniment, Olga Melniciuc, Vice-Preşedinte JCI Chişinău, a făcut o prezentare a organizaţiei JCI MOLDOVA şi a posibilităţilor oferite tinerilor antreprenori care doresc să se implice în comunitate, să-şi dezvolte afacerea, dar şi să obţină valoroase experiențe practice de învățare în management, leadership și antreprenoriat.

Amintim că JCI este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, ce numără peste 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, şi peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI Republica Moldova s-a lansat oficial pe data de 29 septembrie 2011.

Vezi ce interpretă autohtonă vrea să emigreze în showbiz-ul românesc
Articolul anterior
Cavitaţia cosmetică – inamicul celulitei!
Articolul următor
Alte articole interesante