Exlozie într-o hală cu butelii de gaz și vopsea

Un incendiu urmat de o explozie s-a produs într-o hală cu butelii de gaz și vopsea din Cluj-Napoca, România.

O hală de aproximativ 300 de metri pătraţi din Cluj-Napoca, în care erau depozitate, printre altele, bidoane de vopsea şi câteva butelii de gaz, a ars joi seară, a anunţat ISU Cluj, scrie tv6.md cu referire la digi24.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit în urma unui apel la 112 care sesiza un incendiu la o hală-depozit în Cluj-Napoca, bulevardul Muncii.

„La intervenţie au participat trei autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor. A ars hala de aproximativ 300 mp în care erau depozitate produse alimentare, bidoane de vopsea, un stivuitor şi câteva butelii de gaz”, precizează ISU.

La sosirea pompierilor hala ardea generalizat şi la scurt timp au explodat două butelii. Nu au fost victime, doar pagube materiale. La intervenţie au participat un ofiţer şi 15 subofiţeri. Incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea ultimelor focare.

Cauza probabilă va fi stabilită vineri, deoarece condiţiile de vizibilitate pe timpul nopţii nu permit evidenţierea unor detalii, probabil relevante, a precizat ISU Cluj.

Omul care a furat Luna
Articolul anterior
Navă cu turişti răsturnată în Marea Egee
Articolul următor