Explozia de la Sângerei: cine e bărbatul găsit decedat sub ruine

Conform primelor cercetări efectuate de salvatori, explozia de la Sângerei ar fi fost provocată de o acumulare de gaze naturale, anunță Inspectoratul General pentru Situatii de Urgență. O casă renovată cu două nivele a fost distrusă în totalitate de explozia puternică.

Potrivit salvatorilor, în timpul misiunii au evacuat trei butelii de gaz de tip propan butan. Totodată, în casă era instalată o coloană alimentată la gaze naturale.

Explozia a avut loc ieri, 26 ianuarie. Pompierii au salvat o femeie în vârstă de 61 de ani și un bărbat în vârstă de 68 de ani. Un alt bărbat a fost scos din ruine fără suflare.

Femeia rănită în deflagrația de la Sângerei și-a pierdut soțul, care a fost găsit de salvatori sub ruine. Împreună cu ea, la spital a ajuns și o rudă. Din locuința familiei nu a rămas decât intrarea și o anexă.

Astăzi vă fi convocată ședința raională pentru situații excepționale pentru a analiza situația. De asemenea, se va decide unde va fi cazată femeia după externare, dacă nu va putea fi luată de rude.

Sute de supravieţuitori ai Holocaustului au murit de Covid în 2020
Articolul anterior
Priveliști de iarnă! Mai multe localități din Moldova, acoperite de zăpadă
Articolul următor
Alte articole interesante