Explozie puternică lângă cea mai aglomerată gară din Munchen. Trei oameni au fost răniți

O veche bombă de aviaţie a explodat miercuri în apropiere de un pod de lângă cea mai aglomerată gară feroviară din Munchen, provocând rănirea a trei persoane, informează poliţia pe Twitter, relatează Reuters.

Explozie puternică lângă cea mai aglomerată gară din Munchen: 3 rănițiFoto: Getty Images

Unul dintre cei trei răniţi se află în stare gravă, a anunţat serviciul de pompieri din Munchen, transmite Stirileprotv.ro.

Explozia s-a produs în timpul unor lucrări de foraj la un sit în construcţie, a precizat poliţia. Zona periculoasă a fost izolată. “Nu există pericol în afara acestei zone”, a anunțat poliţia.

Din cauza exploziei, traficul feroviar spre şi dinspre principala gară feroviară a fost suspendat, potrivit operatorului feroviar Deutsche Bahn. Nu se ştie când se va relua traficul feroviar.

Peste 2.000 de tone de bombe şi muniţii sunt descoperite anual în Germania, la peste 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Avioanele britanice şi americane au lansat asupra Germaniei 1,5 milioane de bombe în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care au provocat moartea a 600.000 de persoane. 

Oficialii estimează că 15% din bombe nu au explodat, unele dintre ale aflându-se la adâncimi de până la 6 metri.

Scandalul de la Casa Regală. Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William
Articolul anterior
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Națională: „Nu vom reuși să stopăm această criză sanitară fără solidaritate și unitate”
Articolul următor
Alte articole interesante