Fălești: Un tânăr beat și-a bătut tatăl până la moarte

Truopul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în locuința sa din satul Călugăr, raionul Fălești, de către fratele său care a și alertat poliția.

separator

Medicii-legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă caracteristice maltratării, dintre care escortații pe față și hemoragie internă.

Oamenii legii presupun că victima a fost snopită în bătaie de către fiul său în vârstă de 34 de ani.

„La fața locului s-au deplasat grupul operativ din cadrul IP Fălești care au stabilit că, aseară în jurul orelor 22:00, feciorul victimei a venit acasă în stare de ebrietate alcoolică, iar ușa era încuiată. Ulterior a deteriorat geamul ușii și a intrat în casă, unde se afla tatăl său, care la rândul său era în stare de ebrietate.

Din acest motiv între cei doi s-a iscat o ceartă care a degenerat într-o bătaie. Feciorul i-a aplicat mai multe lovituri tatălui, iar în urma acestora bărbatul a murit”, a precizat Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Fălești, pentru deschide.md.

Făptașul de 34 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost intentat un proces penal, în cadrul căruia urmează să fie cercetate toate circumstanțele în care a murit bărbatul.

Doliu la IGSU. S-a stins din viață o tânără angajată
Articolul anterior
Aproape toate grădinițele din Chișinău au fost conectate la agentul termic
Articolul următor
Alte articole interesante