Familia Anastasiei Zavorotnyuk a dezvăluit primele detalii despre starea de sănătate a actriței

Fanii Anastasiei Zavorotnyuk nu vor mai trebui să ghicească ce se întâmplă cu adevărat cu actrița. Familia a decis să spună totul, într-un cont de Instagram creat special, întreținut de fiica actriței, Anna Zavorotnyuk.

separator
Astfel, rudele neagă informațiile false și împărtășesc detalii despre starea actriței. Astăzi, pe 15 octombrie, rudele au confirmat oficial boala, pentru prima dată, având o singură dorință pentru simpatizanții actriței.

,,Informații pentru toți cei care își doresc să fie alături de noi: Anastasia este într-adevăr supusă unui tratament. Cu toate acestea, ea nu a fost în comă, nu a fost niciodată conectată la un aparat artificial de ventilație pulmonară și nu a căzut în stare de „stupoare”, pierdere de memorie, alterare a conștiinței, paralizie sau atrofie musculară completă. Toate acestea sunt falsuri. Adevărul este că există o boală, iar scopul decisiv este înfrângerea ei. Nu solicităm nimic, cu excepția rugăciunii sincere de la oamenii empatici și respectul pentru dorința celor dragi de a nu face ca detaliile bolii să fie vizibile în mod public – acesta este un lucru personal”.

 

Potrivit rudelor, ei urmăresc reportaje media și este extrem de neplăcut pentru ei să vadă informații false:

,,Fie ca Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care speculează pe acest subiect. Ne dorim sincer să nu întâlnească nimeni această boală și să nu știe adevărul despre ea”, se mai arată în mesaj.

Reamintim, în ultimele luni, actrița este supusă unui tratament pentru cancer. Acum știrile despre sănătatea Anastasiei apar imediat pe două pagini pe Instagram – pe contul oficial al actriței și pe pagina creată în sprijinul ei.

Îți vor comunica ultimele tendințe în modă! Iată cine sunt Digital Influencerii celei de-a V-a ediții Privé Fashion Events!
Articolul anterior
Funeralii cu umor. Oamenii prezenți au început să râdă când au auzit din groapă vocea bărbatului decedat
Articolul următor
Alte articole interesante