Familia moldoveanului rănit grav în accidentul din Ungaria cere ajutor!

Cumplitul accident a avut loc în data de 9 iulie. Autocarul cu cei 13 cetățeni moldoveni care se întorceau din Nice, Franța, a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat după ce șoferul ar fi vrut să evite coliziunea cu o mașină care i-ar fi tăiat calea.

separator
1-32

În accidentul din apropierea localității Zalaszentjakob, Ungaria, ar fi avut de suferit în jur de cinci pasageri. Unul dintre ei, însă, moldoveanul Ilie Savca, a fost rănit cel mai grav. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spital, după ce a fost descarcerat de o echipă de salvatori. 

Bărbatul a suportat multiple leziuni, printre care traumă deschisă la nivelul cutiei toracice, câteva coaste rupte, fractură deschisă la picior.

În acest moment, el este internat într-o clinică din Ungaria, unde medicii încearcă să-l salveze. Prima operație a avut loc ieri și a durat 6 ore. Ilie riscă însă să-i fie amputat piciorul.

Bărbatul este așteptat acasă de către soție și băiețelul său de numai 6 ani.ilie-savca-1

Costurile pentru tratament și internare în clinica din Ungaria sunt foarte mari. Familia lui Ilie este disperată și se află în căutarea unor mijloace financiare pentru a-l salva.

,,Rugăm toată lumea bună să ne ajute să-l aducem acasă sănătos pe Ilie, care este un soț iubitor și un tată grijului, de la 18 ani a îndrăgit meseria de șofer, iar la momentul accidentului el se odihnea după căteva ore de muncă. Din partea fiului Cristian vă spunem MULȚUMESC”, se arată în mesajul publicat de către familia lui Ilie.

Cei care doresc să-l susțină pe Ilie și pe familia acestuia pot face donație pe guvern24.md.

De asemenea, o puteți contacta pe Tatiana, soția lui Ilie, la numărul de telefon 069198389.

 

Trei trucuri pentru o naștere ușoară
Articolul anterior
În Japonia a fost deschis un magazin de vinuri moldovenești
Articolul următor
Alte articole interesante