Familia Regală britanică a sărbătorit Paștele. Imagini inedite

În fiecare an, în prima zi a Sfintelor Sărbători de Paști, regalitățile britanice participă la slujba religioasă organizată la Capela St. George de la Castelul Windsor. Fiii, dar și nepoții Reginei Elisabeta, au fost surprinși participând alături de monarhul britanic la acest eveniment.

separator

Surprinzătoare a fost prezența Ducesei de Cambridge, care e însărcinată în ultimul trimestru de sarcină și care-și anunțaseră retragerea din viața publică în așteptarea celui de-al treilea copil.

Ieri, la primele ore ale dimineții, Regina Elisabeta, însoțită de nepoții ei, Zara Tindall, Prințul William, dar și Prințesele Beatrice și Eugenie, precum și de fiii ei, Prințul Andrew, Prințesa Anne și Prințul Edward, s-a prezentat la slujba religioasă organizată de Paște la Capela St. George.

Din peisaj au lipsit, însă, Prințul Harry și Meghan Markle, dar și Prințul Charles și Camilla, despre care se crede că au luat parte la o altă slujbă religioasă. Nici Prințul George și Prințesa Charlotte, micuții Ducilor de Cambridge, nu și-au însoțit străbunica la această slujbă, dar asta pentru că au participat la ”vânătoarea de ouă”, un joc pentru copii organizat în ziua de Paște, care presupune căutarea ouălor prin iarbă.

sursa

Maestrul Gheorghe Urschi a fost omagiat aseară la Palatul Național ,,Nicolae Sulac”
Articolul anterior
Peste o tonă de carne și pește de contrabandă urma să ajungă pe tarabele din Piața Centrală
Articolul următor
Alte articole interesante