Familia taximetristului omorât în accidentul de pe strada Izmail a primit un apartament cu două odăi

Familia taximetristului Alexandru Usatîi, care s-a stins în urma accidentului produs în noaptea de 17 mai în centrul Capitalei a primit un apartament cu două odăi, în comuna Stăuceni.

separator

Cheile locuinței au fost înmânate astăzi, 30 iulie, de către președintele Igor Dodon, inițiatorul campaniei de colectare a fondurilor pentru această cauză, scrie stiri.md.

Drept urmare, datorită reprezentanților Companiei Kaufland în Moldova precum și altor oameni care au reacționat la apelul lansat de către președinte, familia Usatîi va avea de acum încolo o locuință proprie.

Văduva taximetristului, Rovena Usatîi, crește acum de una singură cei doi feciori de 9 și 18 ani și din cauza faptului că nu aveau o casă proprie, locuiau la bunei.

De asemenea, șeful statului a oferit astăzi familiei un pat și un frigider de care aveau stringentă necesitate, fructe, cărți și alte lucruri importante.

Anterior, familia șoferului de taxi care a murit în teribilul accident produs la sfârșitul săptămânii trecute cerea ajutorul oamenilor pe Facebook.

Potrivit rudelor, Alexandru Usatâi avea 40 de ani și era tată a doi copii, iar mașina cu care lucra în firma de taxi a fost procurată recent de către acesta prin credit.

Medic din prima linie de luptă cu Covid-19: Pacienții vin cu pneumonii extinse, în șoc toxico-septic. ,,Oameni buni, păziți-vă!”
Articolul anterior
Carantina nu mai este obligatorie. Din 1 august, Ucraina schimbă regulile de intrare în țară pentru cetățenii moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante