Familia ,,Zâmbărele” dedică ultimul spectacol din această toamnă Inei, tânăra care s-a stins în accidentul de la Căușeni

Actorii din trupa ,,Teatrului Popular” sunt cu toții îndurerați în legătură cu trecerea prematură în neființă a colegei lor, Ina Cujba.

separator
Ina este tânara în vârstă de 27 de ani, care și-a pierdut viața în accidentul cumplit de la Căușeni. Într-o postare pe Instagram, trupa de actori anunță că după spectacolul din 20 octombrie, care va fi dedicat Inei, va face o pauză de la filmări, pentru a găsi puteri să se reculeagă după această grea pierdere.

 

„Noi, trupa de actori de la Teatrul Popular, o să dedicăm ultimul spectacol din această toamnă prieteni noastre Inna. Fata cu zâmbetul larg, omul care iubea arta și oamenii. După o să luăm o pauză și de la filmările Zâmbărele. Să tragem aer în piept, să ne liniștim și să încercăm să mergem mai departe. Deși din asemenea stări, te scoate doar munca. Mulțumim pentru indulgență, aveți grijă de voi”, se arată în mesajul transmis de Victoria Roșca, fondatoarea ,,Teatrului Popular”.

Ce a băut Rona Hartner, în fiecare dimineață, în timp ce se trata de cancer
Articolul anterior
Povestea tragică a doi părinţi din Constanța care au fost găsiţi fără suflare lângă fiul lor, răpus de cancer
Articolul următor
Alte articole interesante