Familie cu talente! Andra a făcut dezvăluiri despre copilăria ei. Artista a vorbit despre relația cu frății săi

Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de din România. Aceasta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care se bucură în fiecare zi. Ea este o persoană foarte deschisă și mereu vorbește fără perdea despre lucrurile din viața ei. De data aceasta, artista a povestit cum a fost copilăria sa, dar și despre relația pe care o are cu frații ei.

Alexandra Irina Mihai (numele de domnișoară al Andrei Măruță) provine dintr-o familie mare, frumoasă, unită și talentată.

Artista este foarte familistă și asta se poate vedea cu ochiul liber. Familia înseamnă totul pentru ea și petrece cât de mult timp poate alături de persoanele iubite. Artista a dat detalii despre copilăria înconjurată de note muzicale și despre cum este fi mezina familiei.

Talentul nu a fost selectiv în familia Andrei

Și fratele Andrei este cântăreț de folclor din inima Ardealului. Evoluează împreună cu soția sa.

Cum a fost copilăria Andrei

Frumoasa artistă Andra este o voce de aur și mereu încântă oamenii cu piesele sale. Pentru a ajunge artista care este astăzi, aceasta a fost nevoită să muncească mult la visul ei, încă din copilărie. A fost atrasă de muzică încă de mică, iar părinții au sprijinit-o la fiecare pas. Așadar, copilăria Andei nu a fost una clasică, dar a fost foarte frumoasă, spune ea.

‘’A fost în primul rând alegerea mea să studiez muzica, iar părinților le mulțumesc că m-au sprijinit și mi-au permis să îmi urmez visul. Copilăria mea nu a fost una clasică, dar a fost foarte fericită. Am avut, de mică, multe concerte, dar și multe satisfacții. Acasă am fost răsfățată de frații mei și m-am simțit mereu foarte iubită’’, a declarat Andrea pentru Viva.

Care este relația cu frații ei

Andra face parte dintr-o familie numeroasă. Are două surori și un frate și se iubesc extrem de mult. Încă de pe vremea copilăriei Andra recunoaște că a fost o plăcere să fie mezina familiei, pentru că a scăpat de multe responsabilități de pin casă și a fost mereu protejată.

‘’Am două surori și un frate și îi iubesc pe toți foarte mult. Când eram copii, ne tachinam, ne certam, dar recunosc că eram răsfățata familiei, că mă protejau și mă menajau mult. Să fiu mezina a fost deci un mare răsfăț, m-am bucurat mult de atenția lor și de mai puține responsabilități în casă. Cu fiecare dintre ei am o relație unică. Cu Diana și cu Aura m-am înțeles bine, ca fetele, aș putea spune, nu avem secrete și ne ajutăm una pe cealaltă la nevoie, iar cu Săndel, de asemenea, mă înțeleg bine și avem în comun și muzica. Mi-a făcut mare plăcere să cânt cu el și cu soția lui, Aurora’’, a mai spus artista.

De asemenea, acum fiecare dintre are familia lui și nu locuiesc în același oraș, motiv care îngreunează revederea. Andra spune că își simt lipsa unul altuia și încearcă pe cât de mult posibil să se reunească măcar de sărbători.

”Fiecare are familia sa, nu locuim în același oraș și ne auzim mai mult la telefon. De sărbători încercăm să ne reunim, ne e foarte dor unii de alții, dacă nu ne vedem măcar de Paște și de Crăciun”, a conchis Andra.

sursa: www.spynews.ro

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Lituania, Letonia şi Estonia interzic accesul cetăţenilor ruşi pe teritoriul lor
Articolul anterior
Caz șocant în România! Fata de 18 ani a unui preot s-a aruncat de la etajul 12. A lăsat și un bilet de adio: „Și-au bătut joc de durerea mea”
Articolul următor