Familie masacrată în Germania. Un tânăr și-a ucis părinţii și alte 4 rude

O familie a fost masacrată vineri în Germania, în orașul Rot am See. Șase oameni au fost împușcați mortal de un tânăr înarmat. Printre victime sunt și părinții atacatorului. Alte două persoane au fost rănite.

separator
Tragedia a avut loc în pensiunea „Deutscher Kaiser” din apropierea gării din Rot am See, un oraș cu 5 mii de locuitori, din centrul Germaniei, raportează observator.tv.

Atacatorul are 26 de ani. A intrat cu o armă semiautomată în pensiunea care era deținută de tatăl său și a început să tragă. Tânărul, ca și alți membri ai familiei sale, locuia chiar în acea clădire.

Individul și-a ucis părinții și alte patru persoane care, de asemenea, i-ar fi rude. Victimele sunt 3 femei de 36, 56 și 62 de ani și 3 bărbați de 36, 65 și 69 de ani. Două dintre cadavre au fost găsite în restaurant, iar alte 4 în afara clădirii. Încă două persoane au fost grav rănite. Tânărul a amenințat și doi adolescenți de 12 și 14 ani, care acum au parte de consiliere psihologică, spune Bild.

Printre victime se află și mama asasinului. Femeia, care era divorțată de tatăl tânărului, a venit la pensiune împreună cu doi copii ai săi dintr-o altă căsătorie. Ea se ducea la înmormântarea mamei sale, bunica atacatorului. După masacru, chiar criminalul a fost cel care a anunțat poliția, și a fost arestat la ora locală 12.57. „Locuiesc în Rot am See de 50 de ani și n-am văzut niciodată așa ceva”, a spus o bătrână care locuiește în vecinătate, citată de agenția DPA. Tânărul avea permis port-armă, au spus polițiștii germani. Cauzele masacrului sunt, deocamdată, necunoscute.

Imagini de coșmar din China: bolnavii zac pe jos în spitale, gările sunt păzite cu arme automate
Articolul anterior
Ultima oră! Cutremur puternic în Turcia: amploarea dezastrului
Articolul următor
Alte articole interesante