Fanii cred că Elena Băsescu și-a făcut implant de gambe

Elena Băsescu a fost luată la întrebări de cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Internauții au avut curiozități legate de picioarele vedetei.

separator
Pe contul ei de Instagram, Elena Băsescu a postat o fotografie în care apare alături de partenerul ei de viață, Cătălin, la o petrecere. La eveniment, Elena Băsescu a purtată o rochie scurtă și mulată, de culoare roz, care i-a lăsat picioarele la vedere.

Imediat ce a văzut imaginea, un internaut s-a grăbit să o întrebe pe Elena Băsescu unde și-a făcut implant de gambe. Elena Băsescu a răspuns imediat, precizând că are picioarele tonifiate grație mersului la sală.Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia, al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

sursa

Cum au fost ultimele ore din viața lui Edith Gonzalez. Fratele actriței a făcut dezvăluiri
Articolul anterior
Accident grav la Sângerei. Un șofer de taximetru, în vârstă de 26 de ani, s-a stins la spital
Articolul următor
Alte articole interesante