Felicia Sîrbu debutează în actorie!

De la jurnalism și televiziune, la actorie, nu e decât un pas! Asta vrea să ne arate Felicia Sîrbu, care, de mai nou, debutează ca actriță.

separator
Jurnalista a postat un mesaj prin intermediul căruia își anunță fanii despre noua provocare din cariera sa:

„Va aștept cu mare drag la premiera spectacolului ”Gardenia”, o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, în regia Danielei Burlaca, în care patru generaţii de femei din aceeași familie îşi spun povestea de la 33 de ani. Spectacolul va fi jucat în data de 27-28, 30-31 octombrie curent, ora 19.00! Este debutul meu ca și actriță, alături de Daniela Burlaca, Dana Ciobanu și Inna Colbasiuc! Ne vedem la teatrul Geneza Art 🖤”, a scris Felicia Sîrbu pe Instagram.

,,Rănile–fantomă ale trecutului, pe care le poartă încrustate în ADN, influențează destinul a patru femei, patru existențe prinse în menghina istoriei. Una născută din cealaltă, fiecare cu viața ei, dar plasată într-o constelație familială ce are drept nucleu figura mamei. Străbătând vremurile și marcate diferit de acestea, cele patru femei – fiice, apoi mame, apoi bunici, apoi străbunici – reiau de fiecare dată un tipar care pare să fie la fel de vechi de când e femeia femeie, esențializând comportamente, sentimente și situații într-o poveste care transcende mica lor istorie. În ce măsură se întâmplă acest lucru vă lăsăm să descoperiți singuri într-un spectacol care propune o viziune regizorală surprinzătoare”, se arată în mesajul publicat de către teatrul Geneza Art.

Daniela Burlaca și Felicia Sîrbu au o relație de prietenie, iar de curând – și una profesională. Totodată, Felicia Sîrbu formează un cuplu cu Roman Burlaca, care este fratele regizoarei Daniela Burlaca. Cei doi se află într-o relație amoroasă, de câteva luni. Se pare că fericita ocazie i-a permis regizoarei să descopere talentul și abilitățile actoricești ale vedetei de televiziune.

O mamă a rămas șocată, după ce fetița ei a fost agresată la grădiniță
Articolul anterior
Cei mai buni profesori din țară au primit Diploma Guvernului. Iată cine sunt premianții!
Articolul următor
Alte articole interesante