Felicitarea inedită a MAI pentru chișinăuieni de Hramul orașului!

Locuitorii municipiului Chișinău sărbătoresc astăzi Hramul localității. Ministerul Afacerilor Interne a venit cu un mesaj inedit cu ocazia acestei sărbători.

,,Acasă nu este locul de unde vii. Acasă este locul unde te regăsești, unde cineva te așteaptă, unde găsești liniște în tot ce te înconjoară, dar cel mai important, este acolo unde te simți în siguranță. Pentru mulți dintre colegii noștri, dar și pentru mulți dintre Dumneavoastră dragi cetățeni – ACASĂ a devenit și frumosul oraș Chișinău, care astăzi este sărbătorit.

De Hramul Chișinăului Ministerul Afacerilor Interne vine cu un mesaj de felicitare adresat tuturor locuitorilor Capitalei țării noastre, Vă dorim mulți ani sănătoși, prosperi și fericiți!

Colegii noștri mereu sunt la datorie pe străzile Chișinăului pentru a asigura ordinea publică în parcuri, a dirija circulația rutieră în intersecții, a salva oameni aflați în dificultate sau a preveni răspândirea focului în incendii.

Toți locuitorii Chișinăului suntem o familie! Vă îndemnăm să contribuim împreună la dezvoltarea, prosperitatea și siguranța orașului, astfel încât să ne simțim ca acasă!

La Mulți Ani, Chișinău!”, se arată în mesaj.

Un elev de 14 ani, din România, găsit mort după ce a răspuns unei provocări pe TikTok
Articolul anterior
Chișinăul ,,atunci și acum”, într-o serie de fotografii uimitoare!
Articolul următor
Alte articole interesante