„Femei cu Idei” anunță lansarea celei de-a III-a ediții a programului destinat femeilor care vor să contribuie la soluționarea problemelor din comunitățile lor

„Femei cu Idei” anunță lansarea celei de-a III-a ediții a programului destinat femeilor active din Republica Moldova. La program pot participa femei de orice vârstă care vor să contribuie la soluționarea problemelor din comunitățile lor.

În cadrul acestui program participantele au posibilitatea să învețe cum să abordeze creativ o inițiativă, să genereze idei și să le transpună în realitate. Pe perioada programului sunt organizate întâlniri cu personalități marcante, dar și femei implicate în viața socială din Moldova. 

O să deprinzi:

  • să identifici și să soluționezi problemele comunității
  • să utilizezi instrumente utile în era online
  • să formulezi argumente și să îți prezinți constructiv poziția
  • să poți ține un discurs public 
  • să crești încrederea în sine
  • să te conectezi cu alte femei ca tine și să crești pe plan personal

Fiecare etapă a programului are o tema pe acasă care trebuie făcută pentru a ajunge la finalul acestuia. 

Care este durata programului?

Programul va avea o durată de 9 luni și se va începe în Februarie 2021. Activitățile în cadrul programului vor avea loc în mare parte prin intermediul platformei ZOOM. Orarul instruirilor este flexibil. În special, activitățile vor avea loc în weekend-uri sau după orele de muncă, în dependență de disponibilitatea participantelor. Participarea în cadrul programului este gratuită, dar necesită angajament ferm și timp dedicat din partea participantelor.

Cum poți aplica?

Doritoarele de a participa sunt încurajate să completeze aici FORMULARUL DE ÎNSCRIERE. Termenul limită este 20 ianuarie 2021. Pentru mai multe detalii, dar și fotografii de la alte ediții te invităm să accesezi www.femeicuidei.md, pagina de Facebook sau la adresa de e-mail: femeicuideimoldova@gmail.com În câteva zile, după expirarea termenului limită, te vom anunța dacă ai fost selectată.

Programul este implementat cu susținerea Institutului Național Democratic (NDI) Moldova. NDI este o organizație neguvernamentală, neafiliată politic și non-profit, cu sediul în Washington, DC, SUA, care mai bine de trei decenii susține instituțiile și practicile democratice în întreaga lume.

Notă! Persoanele vor fi selectate în urma evaluării aplicațiilor depuse. Rezultatul selecției va fi anunțat printr-un e-mail de confirmare a participării în program până la data de 31 ianuarie 2021.  

Interviu cu Diana Popa. Despre revenirea pe micile ecrane, infectarea cu Covid-19 și ce mesaje primește pe Instagram
Articolul anterior
Adela Popescu și-a anunțat sarcina! Cine o va înlocui la emisiunea „Vorbește Lumea”
Articolul următor
Alte articole interesante