Femeia care a decedat în accidentul din Vrancea avea 47 de ani. Ea se întorcea din Italia. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost adus în țară

Astăzi un echipaj SMURD din Republica Moldova a adus acasă una dintre victimele accidentului de circulație produs în apropiere orașului Mărășești, România. O femeie în vârstă de 58 de ani, în stare de gravitate medie, stabilă, cu politraumatism facial, a fost internată în această seară la Institutul de Medicină Urgentă din mun. Chișinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

separator

Totodată, IGSU cu implicarea Consulatului General al Republicii Moldova la Iași, a perfectat toate procedurele necesare pentru repatrierea corpului neînsuflețit al femeii decedate în urma aceluiași accident. Femeia avea 47 de ani și se întorcea acasă din Italia.

Cadavrul acesteia a fost adus în țară de o companie contractată de autorități. Femeia urmează a fi înmormîntată de către familie. În accidentul din Vrancea, care a avut loc pe data de 19 noiembrie, un autocar care venea din Italia, spre Chișinău, s-a răsturnat. O femeie a decedat, iar alte 6 persoane au fost rănite.

Emoționant! Tatiana Heghea a lansat un nou videoclip, în care apar și copiii vedetei
Articolul anterior
Așa mamă, așa fiică! Kamelia și Tatiana Melnic, în ținute identice create de un designer autohton
Articolul următor
Alte articole interesante