Femeia care spunea într-un video că își îngrijește singură rănile în spitalul din Comrat, a murit

Natalia Cotruță, o locuitoare din Comrat, a devenit cunoscută publicului în urmă cu 3 săptămâni. Într-un video, postat pe rețelele de socializare, femeia se plângea de condițiile neadecvate din spitalul din Comrat, unde era internată.

separator

Natalia a ajuns în spital, fiind rugată de fiul unei bătrâne internate, ca să aibă grijă de mama sa. Femeia s-a infectat de Coronavirus în spital, iar după aflarea rezultatului testului aceasta nu a mai părăsit spitalul. În video, femeia spunea că îi este frică pentru viața sa, deoarece avea mai multe boli cronice și un singur rinichi. Se plângea de atitudinea necorespunzătoare din partea personalului medical și faptul că trebuia să își facă singură injecții și pansamente după ce i-a apărut o rană purulentă pe corp. Spitalul a motivat la momentul respectiv lipsa de asistente și cadre medicale.

Femeia a murit ieri într-un spital din Chișinău cu diagnosticul de Covid-19 și boli concomitente. Informația a fost confirmată de fiica acesteia, scrie point.md.

Ministerul Sănătății a anunțat astăzi că o femeie de 61 de ani din mun. Comrat a murit, aceasta fiind transferată de la Spitalul raional Comrat la Institutul de Medicină de Urgență pe 9 iunie. Boli concomitente: hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie hipertensivă.  Video!

Universitatea Oxford produce deja vaccinul anti-Covid-19. Va fi primul care va fi comercializat
Articolul anterior
Institutul Robert Koch a calificat Moldova ca țară de risc: Carantină obligatorie pentru moldovenii care intră în Germania
Articolul următor