Femeia ,,Zombie Angelina Jolie”, ținută în viaţă de un ventilator pulmonar, după ce a luat Covid-19 în închisoare

Fatemeh Khishvand, o tânără devenită populară pentru operaţiile estetice pe care şi le-a făcut pentru a arăta precum Angelina Jolie, a contractat coronavirusul într-o închisoare din Iran.

separator
Cunoscută şi sub numele de Sahar Tabar ori Zombie Angelina, aceasta a fost închisă de autorităţile iraniene după ce a fost acuzată de incitare la violenţă, obţinerea de venituri prim mijloace necorespunzătoare şi încurajarea corupţiei tinerilor, transmite Mediafax.

Tânăra iraniană respiră cu ajutorul unui ventilator pulmonar, spune unul dintre avocaţii săi, care acuză autorităţile de la Teheran că o condamnă la moarte prin faptul că nu îi acordă eliberarea.

„Considerăm inacceptabil faptul că această tânără s-a infectat cu Covid-19 în aceste circumstanţe şi că detenţia ei a fost prelungită”, au mai declarat avocaţii lui Fatemeh Khishvand.

Fatemeh Khishvand are peste 25.000 urmăritori pe contul de Instagram şi a devenit cunoscută şi pentru că şi-a modificat aspectul, uneori şi cu ajutorul unor softuri virtuale, pentru a arăta ca o versiune zombie a Angelinei Jolie.

Află de la MAI: Ce este permis și ce este interzis în perioada Sărbătorilor Pascale
Articolul anterior
Igor Dodon anunță când majoritatea angajaților vor reveni la muncă
Articolul următor
Alte articole interesante