Femeile puternice nu aleargă niciodată după bărbaţi nehotărâţi

Femeile puternice au standarte înalte. Au aşteptări mari. Au stimă de sine ridicată, motiv pentru care refuză să se mulţumească cu mai puţin decât merită.

Femeile puternice nu-şi sacrifică niciodată demnitatea de dragul iubirii unui bărbat nehotărât. Femeile puternice pot lua iniţiativa în propriile mâni, dar nu vor fugi niciodată după un bărbat. Ele sunt cele care scriu primul mesaj. Ele planifică o primă întâlnire. Nu le este frică de a fi respinse. Ele recunosc şi îşi exprimă sentimentele. Să alergi după un bărbat înseamnă trimiterea mai multor mesaje la rând pentru a continua conversaţia care urmează să se încheie. Alergarea înseamnă a da a treia şi a patra şansă cuiva care nu a meritat nici măcar o secundă, scrie eştistimată.ro.

Femeile puternice nu fug niciodată după un bărbat, deoarece nu acceptă o relaţie unilaterală. Sunt sigure că ambii parteneri ar trebui să depună eforturi. Ambii trebuie să-şi arate sentimentele şi nu numai în cuvinte, ci şi în fapte. Femeile puternice nu au timp să se joace. Nu le plac bărbaţii care vor să pară cu sânge rece. Mai degrabă ar încerca ceva cu omul care nu-şi ascunde sentimentele, care este onest în intenţiile sale, decât cu cineva căruia nu-i pasă ce se întâmplă cu relaţia lor.

Femeile puternice nu vor face toată munca într-o relaţie. Nu vor veni cu un subiect pentru fiecare conversaţie dacă continui să dai răspunsuri monosilabice. Nu vor încerca să te impresioneze cu ţinuta lor dacă vei veni mereu în aceeaşi cămaşă şifonată. Nu-şi vor schimba planurile dacă eşti interesat de ea, numai atunci când îţi este convenabil.

Femeile puternice nu aleargă niciodată după bărbaţi pentru că ştiu ce înseamnă această alergare. Asta înseamnă că acest bărbat nu o place suficient. Asta înseamnă că nu este suficient de interesat. Femeile puternice nu se vor schimba niciodată de dragul unui bărbat. Nu-şi vor sacrifica demnitatea pentru a câştiga iubirea. Nu se vor apleca până se vor rupe, specând că acest om va observa în cele din urmă cât efort depun şi se va răzgândi.

Femeile puternice sunt dispuse să încerce mai mult pentru o relaţie, dar nu sunt pregătite să lucreze singure la o relaţie. Sunt gata să meargă înainte, dar nu sunt gata să meargă singure până la capăt. Sunt gata să fie pe picior de egalitate, dar nu-şi va permite să-şi şteargă cineva picioarele de ele.

Edilul Capitalei, indignat că oamenii nu respectă curățenia
Articolul anterior
Loturi de înghețată contaminate cu oxid de etilenă, retrase de pe piaţă
Articolul următor