Festivalul ”Noaptea Filmelor Sub Stele” te așteaptă la cea de-a V-a ediție! Vezi lista filmelor bune pe care le vei putea viziona

Festivalul ”Noaptea Filmelor Sub Stele” revine cu cea de-a V-a ediție! Organizatorii evenimentului promovează valorile și filmele bune, astfel oferindu-ți oportunitatea de recreere culturală și de a petrece o seară plăcută alături cei dragi. Anul acesta, festivalul va fi desfășurat pe durata a trei săptămâni. Începând cu 23 august și până pe 8 septembrie, joia, vinerea și sâmbăta, de la ora 20:30, ești așteptat pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei.

separator
,,Noaptea Filmelor sub Stele” este festivalul îndrăgit de către prieteni, tineri îndrăgostiți și familii fericite! Organizatorii vă promit 9 seri și 9 pelicule artistice cu istorii nemaipomente! Toate filmele vor fi rulate în limba originală cu subtitrare în limba română. Iată lista filmelor pe care le vei putea viziona alături de cei dragi!

Costul biletului: 20 de lei pentru o seară (biletul poate fi achiziționat la intrare). Și nu uitați acasă buna dispoziție și păturelele!

Pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon: +373 68 89 35 03 sau accesați pagina de facebook a evenimentului.

10 semne că o să formați un cuplu perfect
Articolul anterior
Sucul de sfeclă roșie sporește efectele exercițiilor fizice
Articolul următor
Alte articole interesante