Fetița care trăiește ca Mowgli, în Africa!

2Oamenii care cred că

separator
Mowgli este doar un personaj dintr-o poveste pentru copii s-au convins de altceva! În Africa există o fetiță care trăiește cu animalele exact așa cum traia eroul din „Cartea Junglei”.

Tippi Degre s-a născut în Africa, într-o familie de origine franceză. Amandoi fotografi profesioniști, părinții fetei surprind în imagini lumea africană. Din acest motiv fetița nu are parte de o copilărie normală, a crescut prin parcurile naturale din Africa, unde, în lipsa copiilor, s-a împrietenit cu tot felul de animale: elefanți, leoparzi, lei, zebre și crocodili. De altfel părinții au scris și o carte despre copilăria neobișnuită a fetiței lor, care au numit-o: „Tippi din Africa”.

134
81011
121313 14 15
16 17

Sursa: http://lifenews.ru/

Ilan Șor a rămas fără mandat de deputat. Parlamentul a votat!

Ilan Șor a rămas fără mandat de deputat. 56 de deputați au votat pentru proiectul de hotărâre prin care se constată încetarea de drept a calității de deputat în Parlament a lui Ilan Șor.

Proiectul de hotărâre a fost elaborat urmare a deciziei Curții de Apel prin care Ilan Șor a fost recunoscut vinovat în săvârșirea infracțiunilor prevăzute în art. 190 alin. (5) și art. 243 alin. (3) lit. b) din Codul penal.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 145 milioane pentru Moldova

Comisia pentru comerț internațional din Parlamentul European a aprobat noua asistență macrofinanciară de 145 de milioane de euro pentru Republica Moldova.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 145 milioane pentru Moldova

Despre aceasta a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan, conform www.stiri.md.

„Încă un pas pentru aprobarea finală a ajutorului de 145 de milioane de euro pentru Republica Moldova.

Comisia pentru comerț internațional din Parlamentul European tocmai a aprobat noua asistență macrofinanciară de 145 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Săptămâna trecută, și Comisia pentru bugete aprobase acest ajutor, votând propunerea mea de aviz.

După aprobarea ajutorului în cele două comisii de specialitate, putem acum să dăm votul final pentru această asistență în sesiunea plenară a Parlamentului European din luna mai. 

Prin adoptarea la timp a asistenței macrofinanciare în Parlamentul European, ne asigurăm că banii vor ajunge în Moldova până la finalul anului, în două tranșe ce vor fi virate în trimestrele 3 și 4 din 2023. 

Este important să oferim Guvernului Republicii Moldova cât mai repede ajutorul financiar necesar pentru a asigura stabilitatea marcroeconomică a țării, pentru a lua măsuri de sprijin pentru oameni și pentru a continua reformele necesare integrării europene”, a declarat Mureșan.

Inventau istorii false precum că ruda persoanei apelate ar fi  produs un accident rutier, estorcând sume de până la 50 mii de euro. Trei indivizi, reținuți de poliție

Trei bărbați  de 19, 24 și 28 de ani, originari din Chișinău și Dubăsari, membri ai unui grup infracțional organizat în comiterea escrocheriilor și anume prin crearea unor istorii false precum că ruda persoanei apelate ar fi  produs un accident rutier au fost reținuți și sunt cercetați penal în 17 cazuri.

Fiecare dintre suspecți avea rolul său în această schemă infracțională. Aceștia se dădeau drept angajați ai organelor de drept, contactau rudele  și sub pretextul că apropiații lor ar fi  produs un accident rutier în urma căruia a avut de pătimit o persoană solicitau mijloace bănești pentru a nu fi trași la răspundere penală.

Sumele estorcate  de la victime variau între 5 000, 20 000 și 50 000 de euro.

În urma perchezițiilor autorizate efectuate la domiciliile și în automobilele suspecților, polițiștii au depistat și ridicat mai multe telefoane mobile, carduri bancare, bani și alte acte ce le demonstrează implicarea la comiterea infracțiunii.

Bănuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Conform legislației penale în vigoare aceștia  riscă închisoare de la 7 la 10 ani.

Măsurile speciale de investigație au fost desfășurate de către ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratul de poliție Rîșcani a DP mun. Chișinău, cu suportul angajaților INSP al IGP, sub conducerea procurorilor   Procuraturii mun. Chișinău-Oficiul Rîșcani.

Polițiștii și procurorii continuă măsurile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea complicității și altor persoane  în comiterea infracțiunii.

În acest context, Poliția îndeamnă repetat cetățenii să fie precauți și să verifice veridicitatea informațiilor.

Cosmetică naturistă pentru pielea ta!
Articolul anterior
Am învăţat să dăruim, să ajutăm, să iubim…
Articolul următor