Fetița căzută pe fereastră de la etajul doi, prinsă în brațe de un adolescent care trecea pe stradă

Scene cu un puternic impact emoțional s-au desfășurat zilele trecute pe o stradă din Turcia. Un adolescent de 17 ani, turist care ieșise la plimbare, a devenit erou datorită gestului său care a salvat viața unui copil.

separator
Algerianul Feuzi Zabaat, de 17 ani, se afla în vacanță în Istanbul, Turcia. Plimbându-se pe o străduță, băiatul a văzut un bebeluș nesupravegheat, cățărat pe pervazul unei ferestre de la etajul al doilea dintr-un bloc. Bebelușul, o fetiță de doi ani pe nume Doha, profitase de neatenția mamei sale, care era în bucătărie și făcea de mâncare, și ajunsese pe pervazul ferestrei de la cameră.

Norocul fetiței a fost, de fapt, atenția distributivă de care adolescentul a dat dovadă, dar și caracterul acestuia. Băiatul nu a stat pe gânduri, s-a apropiat de bloc, și a reușit să prindă copilul.

Scenele emoționante au ajuns apoi virale pe internet și au fost difuzate chiar și de televiziunile internaționale, toată lumea lăudându-l pe adolescent. Fetița a scăpat nevătămată, însă mama ei va trebui să dea explicații autorităților pentru că micuța nu era supravegheată.

sursa

Sofia Rotaru susține un concert la Comrat, la invitația Președintelui Igor Dodon
Articolul anterior
În pregătiri pentru Festivalul ,,Cerbul de Aur”! Interpreta Anna Odobescu a lansat piesa ,,Dreaming”
Articolul următor
Alte articole interesante