Fetița căzută pe fereastră de la etajul doi, prinsă în brațe de un adolescent care trecea pe stradă

Scene cu un puternic impact emoțional s-au desfășurat zilele trecute pe o stradă din Turcia. Un adolescent de 17 ani, turist care ieșise la plimbare, a devenit erou datorită gestului său care a salvat viața unui copil.

separator
Algerianul Feuzi Zabaat, de 17 ani, se afla în vacanță în Istanbul, Turcia. Plimbându-se pe o străduță, băiatul a văzut un bebeluș nesupravegheat, cățărat pe pervazul unei ferestre de la etajul al doilea dintr-un bloc. Bebelușul, o fetiță de doi ani pe nume Doha, profitase de neatenția mamei sale, care era în bucătărie și făcea de mâncare, și ajunsese pe pervazul ferestrei de la cameră.

Norocul fetiței a fost, de fapt, atenția distributivă de care adolescentul a dat dovadă, dar și caracterul acestuia. Băiatul nu a stat pe gânduri, s-a apropiat de bloc, și a reușit să prindă copilul.

Scenele emoționante au ajuns apoi virale pe internet și au fost difuzate chiar și de televiziunile internaționale, toată lumea lăudându-l pe adolescent. Fetița a scăpat nevătămată, însă mama ei va trebui să dea explicații autorităților pentru că micuța nu era supravegheată.

sursa

Mitropolitul de Cernăuți s-a refugiat în Republica Moldova, după ce serviciul de securitate al Ucrainei a desfășurat percheziții și l-a acuzat de relații cu Rusia

Mitropolitul de Cernăuți și Bucovina Meletie a fugit din Ucraina după percheziția efectuată de Serviciile de Securitate ale Ucrainei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

În prezent, acesta se află în Republica Moldova. transmite presa din Ucraina.

Cunoscuta jurnalistă ucraineană Sofia Koshkina a atras atenția asupra unei postări pe pagina de Facebook „Episcopia de Ungheni și Nisporeni”.

Pe 1 decembrie, Mitropolitul Meletie și Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni Petru au săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Alexandru Nevski din orașul Ungheni (Moldova).

Un moldovean de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei din Portugalia, a fost ucis în timp ce încerca să își ajute un prieten

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Moldova a murit după ce a fost înjunghiat. Nenorocirea s-a produs într-un oraș din Portugalia, într-o parcare în timp ce încerca să își ajute un prieten.

Presa locală scrie că totul s-a întâmplat duminică dimineață, la Setubal.

Moldoveanul a fost înjunghiat în timp ce își apăra un prieten, atacat de un grup de tineri. 

Acesta a fost transportat la spital, însă peste câteva ore s-a stins din viață.

Băiatul pe nume Tiago Danu este cunoscut în lumea modei. Acesta locuiește la Setubal unde își făcea și studiile.

sursa: www.unimedia.info

VIDEO Momentul căderii rachetei la Briceni, surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere instalate în unele gospodării din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, au surprins momentul căderii rachetei pe teritoriul Moldovei. În video de mai jos, se aude zgomotul puternic provocat de impactul cu solul. 

Oamenii legii au anunțat astăzi despre faptul că în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. la fața locului s-au deplasat instituțiile specializate.

Rușii au lansat astăzi circa 100 de rachete asupra regiunilor Odesa, Vinnița, Cerkasî și Kirovograd. Rachetele au vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Acestea au fost lansate din regiunile Volgodonsk, marea Neagră și marea Caspică.

Sofia Rotaru susține un concert la Comrat, la invitația Președintelui Igor Dodon
Articolul anterior
În pregătiri pentru Festivalul ,,Cerbul de Aur”! Interpreta Anna Odobescu a lansat piesa ,,Dreaming”
Articolul următor