Fetița de 3 ani, căutată toată noaptea, a fost găsită dimineața

Fetița de trei ani dispărută ieri, de la domiciliul din orașul Otaci, raionul Ocnița, a fost găsită vie.

Aceasta a fost depistată de către un paznic la periferia orașului, la o distanță de 400 metri de casă, la o carieră de piatră. La moment fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU salvatorii Inspectoratului din nordul țării, angajații Inspectoratului de Poliție din Ocnița, dar și polițiștii de frontieră au căutat o minoră în vârstă de trei ani din or. Otaci dispărută de pe data de 15 decembrie.

Potrivit informațiilor copila a ieșit din curtea casei în ziua de 15 decembrie aproximativ la ora 15:30 și nu a mai fost văzută. Rudele acesteia au alertat serviciile de urgență, după ce mai multe ore nu au găsit copilul.

Pentru lucrări de căutare intensă au fost mobilizați angajați ai poliției, polițiști de frontieră, dar și 25 de salvatori din Secția situații excepționale Ocnița. Minora a fost căutată pe parcursul nopții însă fără rezultat.

La lucrări au participat voluntari, fiind utilizat echipament specializat, aparate termice pentru identificarea oamenilor, dar și câini. În total la căutări au participat 120 de persoane. În dimineața zilei de 16 decembrie lucrările au fost reluate, iar salvatorii au verificat traseele, împrejurările, fântânile și gropile pentru a depista minora.

În cele din urmă, copila a fost depistată de paznicul carierei de piatră din Otaci, după ce câinele acestuia a dat semne că la periferia orașului se află minora.

Detalii despre accidentul teribil de la Sângerei. O șoferiță de 23 de ani, care conducea regulamentar, a murit
Articolul anterior
Boris Gâlcă: După sărbători vom avea o creștere majoră a cazurilor de Covid-19
Articolul următor