Fetiță de 3 ani, salvată de un trecător în timp ce se îneca într-o piscină. Mama ei se distra la petrecere

Mama fetiței, în vârstă de trei ani, era în stare de ebrietate și nu a văzut că fiica ei, care se afla lângă piscină, începuse să se înece. Un trecător a sărit în apă, cu viteza luminii, și a salvat copilul.

Copilul plange? Iata 10 expresii pentru a-l linisti! | Superbebe.ro

Copilul a fost lăsat nesupravegheat de mama lui în timp ce aceasta era la petrecere, scrie Yahoo News.

Ofițerii de poliție care au sosit la Gilbert’s Resort din Key Largo, din Florida, au arestat-o ​​pe Yavelyn Fernandez, în vârstă de 28 de ani, după ce a fost găsită beată în altă parte a proprietății.

Oaspeții și personalul stațiunii nu au putut să o găsească multă vreme pe mama fetei. Când a fost găsită, s-a dovedit că femeia era beată criță.

Unul dintre oaspeții stațiunii a scos copilul din piscină în timp ce se îneca. Copilul nu purta niciun echipament de salvare.

Отель, улица, здание, курорт, Google Maps, скриншот

Va sta încă 4 ani după gratii, după ce „a vândut” lemne de foc din închisoare, cu avansuri de peste 40.000 lei

Urmare a unui dosar penal trimis în judecată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), un deținut al penitenciarului din Brănești a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru escrocherie cu lemne de foc.

O femeie din Căușeni, condamnată la 10 ani de închisoare pentru tentativă  de omor — Cotidianul

Bărbatul este din Ungheni și are vârsta de 24 de ani, iar faptele acestuia au avut loc începând de la finele anului 2021 până în primăvara lui 2022. Atunci, în timp ce era deținut pentru viol, tâlhărie și pungășie, acesta a anunțat pe o rețea de socializare că oferă lemne de foc la preț redus. Ulterior, acesta comunica cu doritorii pe aplicația „Whatsapp,” iar în unele cazuri le propunea și prețuri cu 250 lei mai ieftin decât cel de pe piață, pentru un metru cub de lemne. 

Astfel, anunțul atractiv a generat nouă clienți nemulțumiți de prețurile de pe piață, printre ei și din cei care și-au anunțat mamele despre posibilitatea avantajoasă. Iar în unul din cazuri, ginerele care muncea în Germania, și-a anunțat mama-soacră că urmează să-i facă o surpriză, așa cum în acel an „Moș Crăciun urma să vină mai devreme la ea.”

Însă, în toate cele nouă cazuri, clienții care au transferat prin bancă, bancomate, aplicații telefonice între 2800 și 5000 lei au rămas și fără plata făcută în avans și fără lemne de foc. Potrivit declarațiilor celor nouă, bărbatul avea o voce calmă și le solicita avansul „pentru perfectarea actelor necesare,” iar ulterior le bloca numerele clienților sau dezactiva cartela telefonică de pe care-i contactase anterior. Totuși, după ce au realizat că au fost înșelați, unii din ei le-au solicitat rudelor să-i contacteze – într-un caz mama unei cliente, cu loc de muncă în Israel – care atunci când au solicitat garanții pentru o altă partidă de lemne de foc, apelul a fost întrerupt, iar numărul de contact nu a mai fost disponibil.  

Victimele erau din diferite părți ale republicii, inclusiv din Cimișlia, Hâncești, Nisporeni și Ștefan Vodă. Condamnatul se prezenta acestora cu șase nume false, din localități precum Călărași și Strășeni; iar banii solicita să-i fie transferați, în diferite cazuri, pe patru conturi diferite, care nu-i aparțineau. Mai mult decât atât, la solicitarea clienților, acesta le prezenta și fotografii ale buletinelor de identitate și permiselor de conducere, care de fapt le aparțineau altor persoane, care le pierduseră și deja foloseau altele noi.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția, iar potrivit legii a beneficiat de reducerea pedepsei, astfel încât Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani l-a condamnat la 4 ani închisoare; iar prin cumul cu celelalte infracțiuni comise anterior, va ispăși pedeapsa definitivă de 14 ani închisoare. În ceea ce privește complicii acestuia, magistrații urmează să se pronunțe.

Lexus, Mercedes, Lincoln, implicate în accidentul de la Botanica. Vezi momentul impactului

Victime nu au fost înregistrate, iar accidentul rutier, produs astăzi la intersecția străzilor Traian și Independentei din sectorul Botanica al Capitalei, s-a soldat doar cu pagube materiale.

VIDEO Lexus, Mercedes, Lincoln – implicate în accidentul de la Botanica. Vezi momentul impactului

Despre a declarat pentru Realitatea.md ofițera de presă a Poliției Capitalei, Nina Dubovca.

„Accidentul rutier a fost înregistrat în jurul orei 13:37, Botanica, la intersecția străzilor Traian și Independentei. Implicate 3 mașini – Lexus, Mercedes, Lincoln. Soldat cu pagube materiale. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”.

Între timp, pe rețele au apărut imagini cu momentul impactului:

Canoistul Serghei Tarnovschi s-a clasat pe locul IV la Jocurile Europene din Polonia

Canoistul Serghei Tarnovschi a ocupat locul IV pe distanța 200 metri la Jocurile Europene Kraków-Małopolska 2023.

Serghei Tarnovschi, locul IV la Jocurile Europene din PoloniaFoto: Fb.com/Olympic Moldova

El a înregistrat rezultatul 40.254 secunde, fiind întrecut de lituanianul Henrikas Zustautas (39.700), georgianul Zaza Nadiradze (39.796) și spaniolul Pablo Grana (39.852).

Mâine, Serghei Tarnovschi va concura în finala probei 500 metri.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas și-au felicitat fiica cu prilejul celor 20 de ani împliniți
Articolul anterior
Regele Charles al III-lea şi soţia lui, Camilla, au deschis oficial scena concursului Eurovision 2023
Articolul următor