Fetița lui Victor Slav nu locuiește nici cu mama, nici cu tatăl ei. Unde stă Sofia acum?

În timp ce Bianca Drăgușanu se pregătește să treacă prin cel de-al doilea divorț, Victor Slav a rupt tăcerea și a dezvăluit detalii despre copilul pe care îl au împreună cei doi.

separator
Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav nu locuiește nici cu mama, nici cu tatăl ei. În cadrul unui interviu oferit pentru viva.ro, Victor a spus unde stă micuța acum!

,,Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”. ,,În viață, toți suntem supuși greșelii, sunt etape în viața noastră, important este să înveți din acele greșeli. Și eu am greșelile mele, pe care le-am conștientizat și pe care le voi împărtăși Sofiei, la momentul potrivit. Încerc să o protejez cum pot mai bine și să o pregătesc pentru viață”.

Cât despre Bianca, fosta sa soție, Victor a remarcat că are o relație bună cu aceasta.

,,Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm. Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește”.

Pește cu viermi: 11 importatori au fost percheziționați
Articolul anterior
Moldovagaz vine cu atenţionări, în urma incendiului de la Botanica
Articolul următor
Alte articole interesante