,,Fetița minune a tenisului” a murit subit în urma unei reacții alergice neclare

Sadie Bristow, jucatoarea de tenis clasată pe locul unu în Marea Britanie la categoria ei de vârstă, a murit subit de la o reacție alergică misterioasă. Fetița se afla, pe 19 august, alături de părinții ei la Castelul Whitstable, în Kent, atunci când a intrat în șoc anafilactic. Deși era alergică la produsele lactate este necunoscut ce a provocat alergia.

separator

Părinții ei, Stewart și Clare Bristow, au dus-o la un spital, unde a fost transferată ulterior cu un elicopter la Spitalul St. George din Londra, potrivit Daily Mail.

Deși i s-au administrat 16 injecții de adrenalină, Sadie a murit. Doctorii au fost surprinși de reacția avută de micuța deoarece nu a existat niciun declanșator specific în ziua morții ei.

„Șocul anafilactic i-a închis căile respiratorii foarte rapid și nu a răspuns la tratament, în ciuda administrării a 16 injecții cu adrenalină, care este primul curs de acțiune. Este foarte rar să se întâmple așa ceva și cred că și medicii au fost surprinși de asta”, a povestit tatăl lui Sadie, potrivit libertatea.ro.

alte Articole interesante