Fiica Anastasiei Zavorotnyuk a îmbrăcat rochia de mireasă. Mesajul emoționant pe care l-a publicat

Fiica Anastasiei Zavorotnyuk și-a surprins abonații de pe Instagram cu o fotografie neașteptată. Anna, care preferă să țină în privat detaliile vieții sale personale, a apărut într-o rochie albă elegantă până la podea.

separator

Ținuta tinerei s-a dovedit a fi izbitor de asemănătoare cu o rochie de mireasă, așa că internauții au decis că astfel fiica actriței se pregătește să anunțe o căsătorie iminentă.

„Anna, arăți ca o prințesa”, „Rochia arată ca o rochie de mireasă. Frumoasă mireasă „,” Înger „, au comentat admiratoarele tinerei.

Fiica actriței, însă, nu a specificat de ce a purtat o astfel de rochie, dar a vorbit despre cât de mult s-a schimbat ea în ultimul an.

,,M-am schimbat atât de mult în ultimul an, încât acum nici nu mai pot înțelege unde am fost real, acolo sau aici și acum. Am înțeles și am realizat multe. Ochelarii mei de culoare roz și ideile romantice despre o lume frumoasă și senină s-au prăbușit pe stâncile realității. Dar pot spune sigur că am devenit mai puternică, doar un pic și mă voi transforma într-o persoană cu adevărat puternică. În cele din urmă, principalul lucru este că toate rudele mele, cei dragi și persoanele apropiate sunt lângă mine. Dacă n-ar fi ei, e greu să-mi imaginez unde aș fi fost acum.

Viața este foarte dură, dar trebuie să fii puternic și să păstrezi loviturile sorții. Acest lucru este ușor de spus, dar se poate face totuși. Fiecare căruia îi este greu acum, vreau să vă doresc multă sănătate, fericire, căldură, dragoste și, desigur, tărie.

Mă bucur foarte mult că v-am găsit pe toți aici, această lucrare îmi face o mare plăcere, cuvintele voastre sincere îmi încălzesc sufletul și inima. Am un stimulent imens să mă dezvolt. Pagina mea este complet creativitatea mea și gândurile mele și mă bucur că sunt atât de mulți oameni cu aceeași idee”, a scris Anna, pentru cei 143 de mii de urmăritori de pe Instagram.

  În presa din Rusia, au apărut zvonuri precum că Anastasia Zavorotnyuk, care a urmat tratament anticancer și a dispărut din lumina reflectoarelor, se pregătește să apară în public în emisiunea lui Andrei Malahov.

Încă 19 decese provocate de Coronavirus, în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
În prag de iarnă, Lilu se răsfață pe nisipul fierbinte! Ce destinație de vacanță a ales prezentatoarea TV?
Articolul următor
Alte articole interesante