Fiica Anastasiei Zavorotnyuk a vorbit despre suferința mamei sale

De câteva luni, fanii nu au mai primit nicio veste din partea familiei Anastasiei Zavorotnyuk. Potrivit zvonurilor, actrița ar fi fost diagnosticată cu glioblastom, cancer la creier. Cu toate acestea, nu există încă nicio confirmare, rudele actriței nu comentează acest subiect.

separator
Și doar ocazional, în contul oficial de Instagram al Anastasiei, pe care fiica ei, Anna, îl gestionează apare câte o postare sensibilă.

În ajunul zilei femeii, Anna a publicat un mesaj în care a mulțumit tuturor celor interesați, dar a vorbit și despre sănătatea mamei sale:

,,Vreau să dedic această postare tuturor celor care mă iubesc și mă susțin în cea mai dificilă perioadă a vieții mele. A spune că sunt stresată e ca și cum aș spune că e doar o mică parte din ceea ce trăiesc eu acum. Am multe de împărtășit cu voi, dar sper să înțelegeți cât de dificil este și păstrez totul adânc în inima mea. Bineînțeles, familia și oamenii apropiați mă ajută foarte mult. Vă iubesc și sunt profund convinsă căci cu sprijinul vostru și al rugăciunilor voastre, mama mea, cea mai bună mamă din lume, se va recupera și bucuria și fericirea vor reintra în casa noastră”, a scris Anna.
 

Palatul Național „Nicolae Sulac” anunță anularea tuturor concertelor, în contextul epidemiei de coronavirus
Articolul anterior
Școlile și grădinițele din Chișinău ar putea fi închise timp de două săptămâni
Articolul următor
Alte articole interesante