Fiica Andreei Marin, o domnișoară superbă. Violeta e înaltă, cu ochii albaștri, are talent artistic și visuri mari

Recent, la lansarea colecției de bijuterii a Andreei Marin, o prezență aparte a luat ochii reporterilor și ai invitaților. Este vorba despre fiica gazdei evenimentului, Violeta, în vârstă de 14 ani, care a impresionat cu frumusețea ei, dar și cu dezinvoltura.

Multă vreme, Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au ținut fiica departe de privirile curioșilor, dar iată că acum, prezentatoarea tv i-a făcut o intrare triumfală adolescentei în lumea mondenă, scrie peroz.ro.

Cu ocazia lansării unor bijuterii a căror ambasador este Andreea, vedeta tv a avut-o alături de ea pe Violeta. Până mai ieri o fetiță, aceasta s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Înaltă, cu părul lung și ochii albaștri, Violeta a fos t o prezență diafană la eveniment. A purtat o rochie scurtă, bej, și a încălțat pantofi sport. A acceptat să vorbească cu reporterii și a dat câteva detalii despre ce-i place să facă, ce relație are cu mama ei și ce-și dorește pentru viitor.

Ce carieră își dorește Violeta să urmeze

Violeta a mărturisit că i-ar plăcea o carieră în avocatură, dar că este atrasă și de latura artistică. „Eu cânt mai mult la pian. Piesa pe care am făcut-o cu tata nu o să o scot pentru public. Poate o scoate el mai târziu. Eu nu cânt în ea, doar am compus-o. Nu sunt într-o competiție cu fratele meu. Eu, momentan, mă concentrez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie.
Îmi place foarte mult actoria, dar nu e un job stabil, mai ales că mi-ar plăcea să merg la New York, deci acolo clar nu e un job stabil”, a povestit Violeta în fața camerelor de luat vederi.

Ce relație are Violeta cu mama sa, Andreea Marin

„Mama e o persoană complexă, îmi place de ea, e tupeistă în sensul bun. Sunt foarte mândră de ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții înainte să se gândească la ea. Comunicăm destul de ok. Este normal să ne certăm câteodată, dar nu pe chestii mari, nu pe ceva grav. Sunt mândră să fiu fiica ei, e o femeie puternică”, a lăusat-o Violeta pe mama ei.

Autoritățile avertizează că rețelele sociale sunt din nou invadate de postări și comentarii susținute de troli

Rețelele sociale din Republica Moldova sunt din nou invadate de postări și comentarii susținute de persoane cu identități false, care pretind că provin din diferite localități ale țării. Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, scrie voceabsarabiei.md.

Vodă a afirmat că aceste activități sunt parte dintr-o campanie coordonată de susținători ai lui Ilan Șor, și a subliniat că moldovenii nu mai sunt ușor de manipulat de „postacii cu soldă străină”. El a subliniat că Guvernul se concentrează pe proiecte concrete pentru dezvoltarea țării, cum ar fi construirea de drumuri, modernizarea școlilor și spitalelor, și îmbunătățirea serviciilor publice.

Fostul deputat Nicolai Dudoglo își creează partid

Fostul deputat al Partidului Democrat, Nicolai Dudoglo, își creează partid. La congresul de constituire, unde Dudoglo a fost ales președinte, acesta a declarat că Partidul Popular Găgăuz urmărește, întâi de toate, ca „Găgăuzia să obțină libertate”, transmite IPN.

Fostul parlamentar a scris pe Facebook că actele pentru înregistrarea formațiunii urmează să fie depuse pe parcursul acestei săptămâni.În aprilie 2023, Nicolai Dudoglo a candidat pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, acumulând 9% din voturi. În același an, în luna noiembrie, Dudoglo a vrut să devină primar al municipiului Comrat, dar a fost învins în turul al doilea de Serghei Anastasov.Potrivit datelor de la Agenția Servicii Publice, în Republica Moldova sunt înregistrate 83 de partide politice. Ultima formațiune înregistrată este a fostei bașcane a Găgăuziei, Irina Vlah.

Moldovenii au făcut economie de lumină: Consumul de energie electrică a scăzut cu 11%

Pe 26 ianuarie, consumul total de energie electrică pe teritoriul Republicii Moldova, situat pe malul drept al râului Nistru, a înregistrat o scădere de aproximativ 11%, ajungând la 12,77 mii MWh. Necesarul de energie electrică a fost acoperit integral pe baza contractelor comerciale, fără activarea contractelor de urgență, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Detaliile privind sursele de energie utilizate sunt prezentate de Ministerul Energiei:

Termoelectrica S.A. – 30,51 %

SA „CET-Nord” – 4, 07 %

Întreprinderea de Stat „NHE Costești” – 1,25 %

Energie regenerabilă – 18,26 %

Soldul de import al energiei electrice (MD/RO) – 45,92%.

Conform datelor operative, vârful de consum al energiei electrice a fost înregistrat între orele 17:00 și 20:00, cu un maxim de 793 MW, nedepășind valoarea consumul prognozat.

În ceea ce privește malul stâng al râului Nistru, consumul total de energie electrică a fost de 4,4 mii MWh, electricitate produsă în proporție de 80% de către centrala de la Cuciurgan.

MGRES / Centrala de la Cuciurgan – 87,86 %

Hidrocentrala de la Dubăsari – 11,51 %

Fluxul tehnologic – + 0,63%

Cât câștigă foștii soliști ai trupei O-Zone în urma unui concert? Dan Bălan ia bani fabuloși
Articolul anterior
Datele a 178 de milioane de utilizatori Facebook au ajuns pe internet. Cum a fost posibil
Articolul următor