Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, schimbare radicală de look. Cum arată acum Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh Jolie-Pitt și mama sa, Angelina Jolie, au fost surprinse zilele trecute în cartierul Soho din New York. Tânăra în vârstă de 17 ani a afișat un nou look, optând să își tundă părul la zero. Nici ținuta sa nu a trecut neobservată, aceasta purtând o bluză gri cu mâneci lungi, peste care a adăugat un crop top negru, o pereche de pantaloni negri și niște pantofi sport roșii, scrie elle.ro.

Pentru plimbare, Angelina Jolie a ales o rochie neagră cu un decolteu în V, o pereche de pantofi cu toc și o geantă YSL.

Shiloh Jolie-Pitt este primul copil biologic al fostului cuplu de superstaruri, aflat acum în plin proces de custodie, în urma unor presupuse agresiuni la care Brad Pitt i-ar fi supus pe membrii familiei sale. Angelina Jolie și fostul său soț au trei copii adoptivi, Zahara, în vârstă de 18 ani, Maddox, de 21, și Pax, de 19, și alți doi copii biologici, gemenii Vivienne și Knox. Procesul de custodie care îi are în centru pe cei șase copii ai cuplului continuă încă din 2016, deși trei dintre ei sunt tehnic adulți în acest moment.

Shiloh Jolie-Pitt a fost văzută deseori în ultimul an în compania mamei sale, de care pare foarte apropiată. Cu puțin timp în urmă, cele două au fost fotografiate la o cafea cu tânărul actor Paul Mescal, cunoscut publicului pentru rolul din serialul-fenomen Normal People, dar și pentru rolul din Aftersun, care i-a adus prima nominalizare la premiile Oscar. Angelina Jolie și fiica ei au mers împreună și la spectacolul în care joacă actorul, Un tramvai numit dorință, iar întâlnirea dintre cei trei a fost prilej de speculații în presă.

Brad Pitt nu a fost fotografiat alături de copii în perioada care a urmat anunțului divorțului, însă a vorbit cu mândrie despre Shiloh Jolie-Pitt atunci când a fost întrebat de ea în interviuri. 

„Vreau ca copiii să își găsească propria cale, să găsească lucruri de care sunt interesați, să își găsească vocile și să înflorească”, a mărturisit recent acesta.

La ce bun mai sunt oferite? Impozitarea tichetelor de masă a scăzut numărul de beneficiari cu peste 40%
Articolul anterior
VIDEO! Anatol Melnic în lacrimi, în Italia, chiar de ziua lui
Articolul următor