Fiica unui milionar s-a căsătorit. În loc de cadou, a cerut 90 de apartamente pentru săraci

Multe fete visează la o nuntă, iar Sheira Munot nu a făcut excepție. Tatăl ei, miliardarul magnat Ajay Munot, și-a dorit ca visul fetiței sale să devină realitate. Și a cheltuit o sumă substanțială pentru a-și aminti această zi pentru tot restul vieții, scrie savoir.news.

separator
Ajay Munot este unul dintre cei mai bogați oameni din India și se ocupă cu revânzarea grâului și a țesăturilor. Este, de asemenea, un cunoscut expert financiar.

Când fiica sa a aflat că tatăl ei a alocat 122 de mii de dolari pentru nunta sa, ea a fost surprinsă. Planurile ei nu includeau o sărbătoare atât de magnifică. Tatăl a spus însă că va investi banii într-un caz special. Munot a decis să utilizeze acești bani pentru a construi locuințe pe termen lung pentru persoanele fără adăpost din regiunea sa.

Și oamenii l-au lăudat pentru decizia sa generoasă de a schimba viața altora în bine. Tinerii îndrăgostiți au fost mândri de actul tatălui și au inaugurat oficial locuințele noi. Sheira a spus că decizia tatălui său este „cel mai bun cadou pentru nunta ei”.

Cheile pentru locuințe au fost date familiilor care au trăit ani întregi în mahalalele din zonă. În sfârșit, acestea au acces și la utilitățile de bază, cum ar fi energia electrică și apa curentă.

Așa a devenit nunta unui cuplu motiv de fericire pentru alte 90 de familii.

Orașul Bălți este acoperit de fum, din cauza unei gunoiști
Articolul anterior
,,Mamă, oprește-te, trăiește și bucură-te de mine!”
Articolul următor
Alte articole interesante