Filip Kirkorov a împărtășit poze de arhivă cu mama sa: ,,Cât de mult îmi lipsești”

Filip Kirkorov a postat pe Instagram un videoclip emoționant cu poze de arhivă ale mamei sale, Victoria. Pe 6 aprilie, mama regelui pop din Rusia ar fi împlinit 84 de ani. Artistul nu ascunde faptul că, deși au trecut mai bine de 25 de ani, încă simte puternic lipsa celei care i-a dat viață.

,,La mulți ani mama! Îmi lipsești mult… „, a scris Kirkorov.

Ca acompaniament muzical pentru imagini, artistul și-a ales propria melodie „Moya Victoria”, pe care a dedicat-o mamei sale.

Mama lui Filip Kirkorov a murit de cancer la 30 aprilie 1994, chiar de ziua fiului ei. Filip era foarte atașat de mama sa și cu greu a supraviețuit plecării acesteia. Mai târziu, el a spus că mama sa, pe moarte, i-a luat o promisiune – că nu va fi niciodată trist în acea zi, ci va face ceea ce iubește – să cânte.

„I-a plăcut întotdeauna când toată lumea era fericită și răsuna muzica. Mi-am dat seama că în numele amintirii ei trebuie să cânt mereu. O fac cu plăcere, pentru că tristețea ușoară îmi oferă posibilitatea de a netezi durerea, care încă nu dispare”, a remarcat artistul.

Kirkorov nu a fost la înmormântarea mamei sale. Când a murit Victoria, interpretul tocmai plecase în turneu cu Alla Pugacheva, în Israel. Știa despre boala mamei sale și a vrut să renunțe la tot și să meargă la ea, dar însăși mama sa i-a interzis fiului ei să stea departe de scenă.

Când s-a născut fiica artistului, acesta a numit-o Ala-Victoria, în onoarea celor două femei importante din viața sa.

Două femei de 44 de ani, printre noile victime Covid-19
Articolul anterior
Când ar putea deveni opțională purtarea măștii în România
Articolul următor
Alte articole interesante