Filip Kirkorov nu va mai participa la Eurovision

Filip Kirkorov se simte epuizat și susține că nu va mai participa la concursul Eurovision, în ciuda succeselor în calitate de mentor.

În anul 2018, reprezentanţii Moldovei la Eurovision, trupa DoReDoS, s-au clasat în primii 10 finalişti la concursul muzical desfășurat la Lisabona, cu piesa ,,My lucky day” scrisă de Filip Kirkorov şi poetul John Ballard. În acest an, artistul a colaborat cu Natalia Gordienko.

Artistul a acordat un interviu chiar în camera de hotel de la Rotterdam, în care s-a plâns de restricțiile dure din cauza carantinei. „Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. am obosit. Îmi doresc foarte mult să mă duc acasă. Vreau să-mi văd copiii”, a spus Kirkorov. „Poate că acest lucru e din cauza vârstei. Am deja 54 de ani, sunt deja un morocănos. Acest Eurovision nu mai este o bucurie pentru mine. Poate că acesta este ultimul meu concurs Eurovision, cine știe… Pentru că, sincer să fiu, am obosit”, a declarat interpretul.

Imediat cum a ajuns acasă, primul lucru pe care l-a făcut artistul a fost să își îmbrățișeze copiii, apoi acesta a postat un video pe pagina sa de Instagram.

73 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Record la vaccinare: Câți moldoveni s-au imunizat în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante