Filip Kirkorov, în straie naționale moldovenești. Natalia Gordienko: ,,E deja al nostru”

Filip Kirkorov și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar aseară a dat o petrecere în capitala Rusiei, alături de prieteni, colegi și nume sonore din showbizul rusesc. Interpreta moldoveancă Natalia Gordienko i-a făcut un cadou original mentorului ei – i-a dărut un costum național moldovenesc.

Artistul l-a purtat chiar în timpul ceremoniei, dorind să arate ca un veritabil moldovean.

,,Nu cunosc nici măcar o singură persoană care să știe să creeze sărbătoare, asa cum o face Filip! Ieri a fost ziua lui! Sufletist, atmosferic, vesel”, dezvăluie Natalia Gordienko.

,,Dragul meu Filip Kirkorov, fie ca toate zilele tale să fie atât de pline și fericite. Mulțumim că ne oferiți tuturor zâmbet și dragoste. Nu voi înceta să vă mulțumesc pentru susținere și pentru că ați crezut în forțele mele!

Au mai rămas doar câteva zile până la concurs și nici nu vă imaginați, dragi prieteni, cât de mult luptă Filip pentru cauza noastră comună! I-am oferit cadou un costum național moldovenesc și l-a îmbrăcat cu plăcere și le-a transmis cele mai sincere urări tuturor locuitorilor Moldovei. Filip a devenit cu adevărat al nostru, iar noi ai lui! Nu-i așa că Filip arată minunat?”, și-a întrebat Natalia urmăritorii virtuali.

Piesa ,,Sugar”, care va reprezenta Moldova la Eurovision 2021, a fost lansată în colaborare cu o echipă internațională, din care fac parte artistul rus Filip Kirkorov, producători din Grecia și alți profesioniști. Videoclipul piesei a fost creat de către o renumită regizoare din Ucraina.

Semifinalele concursului Eurovision 2021 vor avea loc pe 18 şi 20 mai, iar finala competiţiei muzicale se va desfăşura pe 22 mai, la Rotterdam, Olanda. În concurs vor participa concurenţi din 41 de ţări.

Un singur caz de Covid, confirmat astăzi în Chișinău
Articolul anterior
George Clooney, despre soţia sa: „E un dezastru pentru mariajul nostru ce a făcut Amal în pandemie!”
Articolul următor
Alte articole interesante