Filip Kirkorov și-a concediat menajera după 30 de ani: ,,Am plătit-o bine, pentru încă 10 ani înainte”

Filip Kirkorov și-a concediat menajera care l-a slujit 30 de ani. Motivul: e prea în vârstă, iar pandemia ar fi un factor de risc pentru ea.

Ludmila Dorodnova, în vârstă de 80 de ani, a plecat din casa artistului în urmă cu aproximativ șase luni, după 30 de ani de muncă.

„Nu am concediat-o. Doar că este deja atât de bătrână, încât nu am dreptul să o mai las în casă, unde doi tineri nu pot face față ”, a explicat artistul motivul despărțirii de Dorodnova, în vârstă de 80 de ani. Artistul a mai spus că i-a dat ,,o sumă foarte decentă de bani” drept despăgubire. „Acești bani îi vor asigura o viață bună în următorii zece ani”, a spus Kirkorov.

Potrivit acestuia, după concediere, nu și-a mai văzut angajata, pentru că „situația cu coronavirus este acum dificilă, iar persoanele în vârstă de peste 70 de ani sunt vulnerabile”.

Artistul a sugerat că femeia „are o viață minunată și are cu cine să comunice – are nepoate, prietene.

Kirkorov a adăugat, pentru www.dni.ru, că încă nu intenționează să angajeze un nou om, deoarece este selectiv și practic nu permite nimănui să „intre în lumea lui”. Din acest motiv, el preferă să apeleze la conexiuni de încredere.

De asemenea, are puțini lucrători casnici, iar cei care lucrează pentru el ,,pot îndeplini o varietate de sarcini”. Cântărețul s-a plâns, de asemenea, că, din cauza situației economice dificile, nu-și permite să facă multe lucruri așa cum și-ar fi dorit.

Ce ne va aduce 2021, anul Bivolului, potrivit astrologilor
Articolul anterior
Un polițist din Taraclia s-a stins la doar 21 de ani
Articolul următor