Modelul italian, stropită cu acid de către fostul iubit gelos, și-a arătat chipul

Finalista concursului de frumusețe „Miss Italia”, Jessica Notaro, în vârstă de 30 de ani, pe care fostul iubit gelos a stropit-o în față cu acid, și-a arătat chipul.

separator

Acum doi ani, modelul s-a acoperit cu o eșarfă, dar apoi a scos-o spunând: „Vreau să vezi ce mi-a făcut. Aceasta nu este iubire ”. Tânăra a petrecut luni întregi în spital vindecând rănile și recuperându-se. Era într-o cameră izolată sterilă și vorbea cu toată lumea prin geam .„În timp ce acidul îmi mânca fața, eram în genunchi și m-am rugat lui Dumnezeu:„ Ia-mi frumusețea, dar lasă-mi măcar vederea”, a spus tânăra.

Tipul însuși, bodyguardul Jorge Edson Tavares, și-a negat vinovăția, acesta a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Ulterior, Jessica a fost operată din nou.

Notaro l-a cunoscut pe Tavares în urmă cu 3 ani când amândoi lucrau la delfinariul din Rimini, Italia.

În tot acest timp a fost un tip exemplar, dar după ce s-au despărțit, Jorge a devenit foarte gelos și a început să o urmărească.

„Tocmai a devenit obsedat. Știa programul meu de lucru și mi-a urmărit mișcările. Dacă întârziam 2 minute de la serviciu, el începea să-mi scrie: „Ce faci? De ce ești încă acolo? Cu cine ești? ”

Jessica se mutase deja cu noul ei iubit, dar Tavares a continuat să o amenințe. Apoi, fata a trebuit să fie lăsată singură – de dragul siguranței sale și al viitorului iubit.

„Mi-a fost frică să încep o relație. M-a urmărit peste tot, m-a amenințat și nu m-a lăsat în pace. El chiar a prefăcut o sinucidere în încercarea de a presiona mila. A venit la mine acasă cu o frânghie și s-a prefăcut că se spânzură la poarta din curtea mea. ”

Tavares a atacat modelul într-o parcare. Acum, Jessica spune că nu vrea să se răzbune. „Vreau doar să mă vadă și să știe ce a făcut.”

Un băiețel de 3 ani s-a împușcat mortal cu o armă chiar de ziua sa de naștere
Articolul anterior
Israel începe testarea propriului vaccin anti-Covid, care a indus un „răspuns imun eficient”
Articolul următor
Alte articole interesante