Modelul italian, stropită cu acid de către fostul iubit gelos, și-a arătat chipul

Finalista concursului de frumusețe „Miss Italia”, Jessica Notaro, în vârstă de 30 de ani, pe care fostul iubit gelos a stropit-o în față cu acid, și-a arătat chipul.

separator

Acum doi ani, modelul s-a acoperit cu o eșarfă, dar apoi a scos-o spunând: „Vreau să vezi ce mi-a făcut. Aceasta nu este iubire ”. Tânăra a petrecut luni întregi în spital vindecând rănile și recuperându-se. Era într-o cameră izolată sterilă și vorbea cu toată lumea prin geam .„În timp ce acidul îmi mânca fața, eram în genunchi și m-am rugat lui Dumnezeu:„ Ia-mi frumusețea, dar lasă-mi măcar vederea”, a spus tânăra.

Tipul însuși, bodyguardul Jorge Edson Tavares, și-a negat vinovăția, acesta a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Ulterior, Jessica a fost operată din nou.

Notaro l-a cunoscut pe Tavares în urmă cu 3 ani când amândoi lucrau la delfinariul din Rimini, Italia.

În tot acest timp a fost un tip exemplar, dar după ce s-au despărțit, Jorge a devenit foarte gelos și a început să o urmărească.

„Tocmai a devenit obsedat. Știa programul meu de lucru și mi-a urmărit mișcările. Dacă întârziam 2 minute de la serviciu, el începea să-mi scrie: „Ce faci? De ce ești încă acolo? Cu cine ești? ”

Jessica se mutase deja cu noul ei iubit, dar Tavares a continuat să o amenințe. Apoi, fata a trebuit să fie lăsată singură – de dragul siguranței sale și al viitorului iubit.

„Mi-a fost frică să încep o relație. M-a urmărit peste tot, m-a amenințat și nu m-a lăsat în pace. El chiar a prefăcut o sinucidere în încercarea de a presiona mila. A venit la mine acasă cu o frânghie și s-a prefăcut că se spânzură la poarta din curtea mea. ”

Tavares a atacat modelul într-o parcare. Acum, Jessica spune că nu vrea să se răzbune. „Vreau doar să mă vadă și să știe ce a făcut.”

Cutremur în Italia. O porțiune din versantul unui deal s-a prăbușit în mare

Un cutremur de 4,6 a fost înregistrat la ora 8:12, de duminică, 4 decembrie, la o adâncime de 3 km în zona Insulelor Eoliene, un arhipelag vulcanic în sud-estul Mării Tireniene, la nord de Sicilia.

Epicentrul a fost situat în largul coastei Insulelor Eoliene (ME), la sud-vest de insula Vulcano.

Șocul seismic a fost resimțit de oamenii din întreaga provincie Messina. „L-am simțit bine de tot, din fericire nu a durat mult”, a scris o persoană pe pagina INGVterremoti.

O porțiune din versantul unui deal aflat pe malul mării s-ar fi prăbușit la Lipari, în localitatea Valle Muria, informează ANSA. Nu au fost semnalate pagube materiale sau persoane rănite.

La ora 8:18 a fost înregistrată o replică în largul coastei Insulelor Eoliene, cu o magnitudine de 2.0, urmată de alte două de 2.9 și 2.3, la ora 8:50, respectiv 11:44.

Doi cetățeni români cerșesc în străinătate imitându-l pe Charlie Chaplin

Îmbrăcați amândoi în hainele lui Charlot, cel mai faimos personaj interpretat de celebrul actor american Charlie Chaplin în filmul „Vagabondul”, Maria, o româncă de 28 de ani și soțul ei de 30 de ani cerșesc într-un mod absolut original pe străzile orașului Nürnberg din Germania, relatează Bild.

Deghizarea lor este aproape perfectă, asemănarea cu vestitul personaj fiind izbitoare pentru majoritatea participanților la trafic. De exemplu, la semaforul de lângă stația de tramvai Tiergärtnertor (numele unei porți și unei părți a zidului orașului Nürnberg), primul Charlot (Maria) a apăsat butonul pentru pietoni al semaforului și acesta a devenit roșu pentru șoferii care au oprit.

Charlot a coborât apoi și a dansat puțin pe carosabil, și-a învârtit de câteva ori bastonul „din recuzită” și apoi a întins paharul alb ținut în mână celor mai apropiați șoferi care așteptau la semafor. De cealaltă parte a zonei Burgberg (dealul Castelului), un al doilea Charlot (soțul Mariei) avea exact aceeași reprezentație.

De asemenea, cele două personaje au fost observate și la semafoarele de pe Frankenschnellweg (este numele dat autostrăzii A73 din zona urbană Nürnberg, Fürth și Erlangen), precum și în piața Bilinganlage din orașul Fürth. Deși spectatorii cuplului român au toate motivele să zâmbească, în spatele acestei prestații se ascunde o soartă destul de tristă.

Cei doi sunt părinții a două fete (de 8 și 12 ani) și a unui băiat (de 11 ani), cu care au venit în Germania, deoarece nu și-au găsit un loc de muncă în România. „Pur și simplu nu există nimic de muncă acolo”, explică Maria, justificând motivul pentru care au venit la Nürnberg să cerșească bani.

Cei doi strâng zilnic aproximativ 30 de euro fiecare. Uneori însă poliția îi alungă de la semafor. „Practic, cerșitul nu este interzis. Intervenim doar atunci când există cerșetorie agresivă sau invaliditatea este falsificată. De exemplu, când cineva imită o persoană cu piciorul amputat, dar de fapt are piciorul legat la spate”, explică purtătorul de cuvânt al poliției, Michael Petzold.

sursa

Putin interzice protestele în spaţiul public

Putin a semnat o lege care interzice mitingurile în interiorul şi în jurul clădirilor guvernamentale, universităţilor, şcolilor, spitalelor, aeroporturilor şi porturilor, gărilor, pieţelor bisericilor şi instalaţiilor de susţinere a vieţii.

Buncărele secrete ale lui Vladimir Putin. Au fost construite în toată Rusia  și sunt legate de tuneluri lungi de zeci de kilometri | Digi24

Până în prezent, mitingurile au fost interzise doar în faţa reşedinţelor prezidenţiale, a tribunalelor, a serviciilor de urgenţă şi a Serviciului Federal de Penitenciare, transmite Mediafax.

Noua lege prevede, de asemenea, că fiecare regiune poate introduce în plus propriile interdicţii privind locurile de desfăşurare a mitingurilor, dacă acest lucru se datorează „datorită caracteristicilor istorice, culturale sau altor caracteristici obiective ale subiectului”. 

Un băiețel de 3 ani s-a împușcat mortal cu o armă chiar de ziua sa de naștere
Articolul anterior
Israel începe testarea propriului vaccin anti-Covid, care a indus un „răspuns imun eficient”
Articolul următor