FinComBank susţine al treilea sezon al proiectului „Сила танца. Детям дорогу”

Pentru al doilea an consecutiv, FinComBank susţine proiectul televizat de dans pentru copii „Сила танца. Детям дорогу”, în calitate de sponsor general al proiectului.

Emoţiile, experienţele şi grijile pe care le-au trăit participanţii în sezonul trecut încă nu au fost uitate, că iată al treilea sezon îşi deschide uşile pentru noii participanţi.

„Сила танца. Детям дорогу” este un proiect televizat unic de dans în Moldova, care implică copii talentaţi din toată ţara cu vârsta cuprinsă între 5 şi 17 ani. Anul acesta, aproape 1000 de copii au participat la casting şi doar 40 de candidați au fost selectați pentru a trece la etapa următoare, unde timp de câteva luni vor învăța multe lucruri noi, pentru a lupta pentru titlul de cel mai bun dansator din țară!

În cadrul proiectului televizat, FinComBank prezintă primul produs bancar destinat elevilor, Cardul suplimentar pentru elevi 7+, care s-a dovedit a fi foarte popular în rândul elevilor din cadrul proiectului de dans anterior și actual. Toți participanții se vor bucura de workshop-uri ce țin de educația financiară, concursuri, cadouri și proiecte comune fără precedent.
 
„Pentru al doilea an consecutiv, FinComBank susţine proiectul televizat «Сила танца. Детям дорогу». Potenţialul tinerei generaţii este important pentru noi, iar acest proiect contribuie la descoperirea talentelor şi susţine copiii în dorinţa lor de a învăţa lucruri noi, de a lucra asiduu şi de a crește pe plan profesional. În Republica Moldova, sunt mulți copii talentaţi, iar ei sunt viitorul nostru. De aceea, FinComBank va continua să participe la diverse proiecte sociale şi culturale, care vizează sprijinul şi dezvoltarea tinerii generații”, – a declarat Dana Scripnic, Preşedinte Interimar al Comitetului de Conducere FinComBank S.A.
 
În cadrul acestui proiect, participanții vor putea să-şi descopere capacitățile unice în coreografie şi artistism în faţa unui public larg. În proiect sunt implicați cei mai vestiți coreografi şi dansatori profesioniști. De asemenea, spectacolele de dans vor fi evaluate de către un juriu competent şi profesionist. Există o singură cerinţă faţă de participanţi – talent şi dorința de a dansa, de a învăţa lucruri noi, de a lucra din greu şi dorința de a creşte în continuu pe plan profesional.

Urmăriți proiectul pe postul de televiziune N4 și Live pe pagina de Facebook FinComBank în fiecare sâmbătă la ora 20:00!


Pentru mai multe informaţii:
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com sau website: www.fincombank.com

O tânără povestește cu durere cum și-a pierdut o ființă dragă din cauza Covid-19
Articolul anterior
Vladimir Putin, replică sexistă pentru o jurnalistă americană: Ești prea frumoasă ca să înțelegi ce spun. Reacția femeii
Articolul următor