Fiscul ,,s-a luat de capul” stilistului Victor Micușa

Angajații unui salon de frumusețe din capitală au inițiat un protest inedit. Aceștia au îmbrăcat echipamente de deținuți pentru a transmite că salonul unde lucrează este persecutat de către Inspectoratul Fiscal de Stat.

separator
Localul este obligat să plătească taxe de 30.000 lei pentru 6 luni, iar această sumă, potrivit angajaților, ar fi una exagerată.

„30000 lei – aceasta este suma pe care inspectoratul fiscal mi-o impune sa o plătesc pentru prima jumătate a anului 2018. Ei presupun că salonul trebuia sa aibă in ianuarie-mai tot atâția clienți cât am avut și în perioada iunie-decembrie.

Calcule prin deducție după apa și lumina consumată – așa spun cifrele lor.

Adio proiecte sociale gratuite! Adio reduceri pentru profesori, medici și oameni de artă! Adio “ donează o cosița” pentru bolnavii de cancer!

Fiscul vă fură nestingherit visurile. Miniștrii veniți din diasporă ne fac ca mâine sa fim noi însăși diaspora. Unde va sunt promisiune?

Moldova este o închisoare pentru antreprenorii mici și un paradis pentru Hoții de la putere.

Aceasta este uniformă in care vom munci mâine. Va prezint și infractorii fiscali care in fiecare an măresc încasările cu 25-30%”, a scris stilistul Victor Micușa pe o rețea de socializare.

 

O femeie a rămas fără acte și bani în microbuzul de pe ruta nr. 171
Articolul anterior
Jennifer Lopez a întors toate privirile, la sala de sport. Cum arată la 50 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante