Fiul Adrianei Ochișanu și al lui Cornel Botgros este astăzi omagiat! Vezi cum l-a felicitat interpreta

Cristian, fiul Adrianei Ochișanu și al lui Cornel Botgros, împlinește astăzi 19 ani. Interpreta are parte de emoții deosebite cu ocazia acestui eveniment și i-a adresat fiului său un mesaj public de felicitare:

separator

„La mulți ani, scumpul mamei! Fii sănătos! Ești bucuria și fericirea mea zi de zi. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că m-a binecuvântat sa fiu mămica ta, îți doresc ca viața ta sa fie fericită și împlinită alături de cei mai dragi oameni sufletului tau! Te iubesc suflețel drag și scump!”, este mesajul pe care interpreta l-a publicat pe pagina sa de facebook.

În prezent, Cristi locuiește împreună cu tatăl său, violonistul Corneliu Botgros.

Recent, interpreta a publicat o imagine mărturisind că anume copiii sunt cea mai mare bogăție a sa.

”Tot ce am mai scump pe lumea asta… Copiii mei, Cristinel și Mihaela”, a scris Adriana Ochișanu în dreptul imaginii.

Nu scăpăm de ploi. Prognozele meteorologilor

Și pentru astăzi meteorologii anunță ploi slabe pe întreg teritoriul țării. În timpul zilei, maximele vor fi între +10 și +15 grade Celsius. În următoarea perioadă cerrl va fi noros.

În timpul nopții, termometrele vor indica între +5 și +10 grade.

La Chișinău vor fi astăzi cel mult +13 grade Celsius, iar la noapte vor fi +9 grade.

Iată cum va arăta vreme în următoarele zile.

Avioane de vânătoare ale NATO au interceptat trei avioane militare ruseşti deasupra Mării Baltice

Avioane de vânătoare germane şi britanice au interceptat trei avioane de recunoaştere ruseşti în spaţiul aerian internaţional de deasupra Mării Baltice, au anunţat miercuri Forţele aeriene germane, transmite Digi24.

Cele trei avioane ruseşti – două model Su-27 şi unul model Iliuşin-20 – nu au transmis semnale prin transponder. Ele au fost interceptate de avioane Eurofighter din forţele aeriene germane şi britanice, relatează DPA.

Estonia, Letonia şi Lituania – cândva foste republici componente ale Uniunii Sovietice şi în prezent membre ale NATO – nu deţin avioane de vânătoare şi se bazează pe Alianţa Nord-Atlantică pentru asigurarea protecţiei spaţiului lor aerian.

La începutul lui aprilie, după opt luni, armata germană a predat britanicilor comandamentul misiunii NATO de supraveghere aeriană în regiunea Mării Baltice. Totuşi, forţele aeriene germane vor continua să sprijine Marea Britanie în această misiune până la finalul acestei luni.

Datoriile consumatorilor pentru gaze naturale se ridică la peste 330 mln. de lei. Moldovagaz: „Ne periclitează activitatea!”

SA „Moldovagaz” anunță că datoria consumatorilor finali pentru gazele naturale furnizate s-a ridicat la 330,35 milioane de lei. Potrivit datelor oferite de companie, din aceste cifre 95,488 milioane de lei sunt datoriile consumatorilor noncasnici, și 234,862 milioane de lei de la consumatorii casnici.

Istoria – Moldovagaz - aducem căldura și confortul în casele dumnea...

„Această situație periclitează executarea de către SA „Moldovagaz” a obligațiilor sale contractuale asumate față de furnizori. Prin urmare, SA „Moldovagaz” roagă consumatorii finali să achite restanța pentru gazele naturale furnizate”, se menționează într-o notă informativă publicată de reprezentanții Moldovagaz.

Potrivit regulamentului, termenul-limită de achitare a facturii de plată pentru luna trecută a fost 15 aprilie pentru consumatori noncasnici, iar 20 aprilie – pentru consumatorii casnici.

Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei, cu 13 ani în urmă
Articolul anterior
Cu ce culori să nu combini niciodată albul
Articolul următor