Fiul Jannei Friske a împlinit 8 ani! Dmitry Shepelev, copleșit de amintiri

Platon, fiul artistei ruse Jannei Friske și a lui Dmitry Shepelev, a împlinit 8 ani. De ziua micuțului, prezentatorul TV i-a dedicat un mesaj emoționant, alături de o poză în care își ține fiul la piept în primele zile de viață. După decesul artistei, Platon este crescut doar de către tatăl său.

,,Acum 8 ani, în această zi, 7 aprilie, la o oră după naștere, medicii mi-au cerut să-l însoțesc pe Platon pentru o examinare. Și îmi amintesc bine că fiecare atingere a lui de către un străin îmi provoca un reflex puternic, o dorință instinctivă de apărare: „Hei, ia-o ușor! Ai decis să-l înțepi? Vă arăt eu acum. Fii atent cu fiul meu. Serios, mai bine nu-l atingeți”. Aceasta a fost prima reacție. Desigur, în timp, acest sentiment se transformă, dar, probabil, rămâne practic neschimbat până la sfârșitul vieții – iubire și protecție.

Fiul meu are astăzi 8 ani! Suntem mai mult decât tată și fiu. Mai mult decât prieteni. Și să știu asta – este o mare fericire. Sunt foarte mândru de talentele sale, de succesele sale și de caracterul său.

La multi ani! Tata este aproape”, a scris Shepelev.

Platon avea doar 2 ani când mama sa celebră a trecut în neființă după o lupta grea cu cancerul.

Între timp, tatăl lui Platon și-a refăcut viața alături de designera Ekaterina Tulupova, dărindu-i lui Platon un frățior.

În timpul unei lecții online la un liceu din Chișinău, persoane necunoscute și-au expus organele genitale
Articolul anterior
Interzicerea plimbărilor în parcuri a fost anulată
Articolul următor